Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 484-485

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 484-485

Επεισόδια 484

Οι απαγωγείς πηγαίνουν την Ίντζι στην Αρζού και εκείνη γίνεται έξαλλη. Η Αρζού ζητάει από τους απαγωγείς να της φέρουν αυτή που ζήτησε, την Ελίφ γιατί διαφορετικά δεν θα τους πληρώσει. Φεύγει λέγοντας τους να ξεφορτωθούν την Ιντζί. Οι απαγωγείς δεν ξέρουν αν πρέπει να σκοτώσουν την Ιντζί ή να την αφήσουν να ζήσει.

Ο Γιουσούφ και η Ελίφ βρίσκονται στα ίχνη των απαγωγέων. Η Ιντζί βάζει τις φωνές και ο Γιουσούφ την ακούει. Επιτίθεται στους απαγωγείς και σώζει το κοριτσάκι. Η Μελέκ μαθαίνει πως ο Γιουσούφ και η Ελίφ πήγαν κάπου μαζί. Ο Γιουσούφ με αφορμή την απαγωγή της Ιντζί, θυμάται πως εξαιτίας μιας επικίνδυνης υπόθεσης έχασε την οικογένειά του.

Φοβάται μην συμβεί κάτι ανάλογο στην Ελίφ και την οικογένειά της και έτσι ζητάει από τα κοριτσάκια να κρατήσουν μυστικό ότι συνέβη γιατί θέλει πρώτα εκείνος να βρει το αφεντικό των απαγωγέων. Τα κορίτσια επιστρέφουν στη γειτονιά και η Μελέκ ανήσυχη τις ρωτάει που είχαν πάει αλλά δεν της λένε την αλήθεια…

Επεισόδιο 485

Ο Ουμίτ πηγαίνει στο σπίτι της Αρζού και ρωτάει την Ασουμάν που είναι η κυρία της. Εκείνη όμως δεν έχει ιδέα. Ο Ουμίτ κλειδώνει την Ασουμάν σε ένα δωμάτιο και αρχίζει να πίνει. Η Αρζού επιστρέφει και τον βλέπει. Θέλει να τον διώξει αλλά ο Ουμίτ σπάει ένα μπουκάλι και απειλεί να αυτοκτονήσει γιατί δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη. Η Αρζού θυμώνει, ξεκλειδώνει την Ασουμάν και της ζητάει να διώξει τον Ουμίτ. Όμως ο Ουμίτ φεύγει μόνος του.

Η Ελίφ και η Ιντζί μιλάνε για την περιπέτεια που έζησαν και την υπόσχεση που έδωσαν στον Γιουσούφ. Η Μελέκ τις ακούει και τις ρωτάει πως πέρασαν τη μέρα τους. Τους ζητάει να πουν την αλήθεια αλλά τα κορίτσια λένε ένα ακόμα ψέμα. Η Μελέκ πιστεύει πως η Ελίφ κάτι της κρύβει. Ο Γιουσούφ αναζητά τον Ουμίτ και μιλάει με τον δικηγόρο φίλο του. Την επόμενη μέρα η Μελέκ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο αλλά δεν μπορεί να βρει τον Γιουσούφ. Ο Τζεβαχίρ αναζητά μια νέα και όμορφη λογίστρια και η Μπαχριγιέ ζηλεύει. Τη δουλειά ζητάει η Φεραγιέ, μια όμορφη ξανθιά γυναίκα, που αρέσει πολύ στον Τζεβαχίρ και έτσι της δίνει τη θέση.



Ο Τζεβαχίρ συστήνει τη Μελέκ και τη Φεραγιέ. Τα υπόλοιπα κορίτσια δεν δείχνουν να συμπαθούν τη Φεραγιέ. Η Αρζού είναι απογοητευμένη από την απόδοση των δύο απαγωγέων και αναζητά κάποιον άλλο να κάνει τη δουλειά. Αποφασίζει να μιλήσει ξανά με τον Ουμίτ. Του ζητάει να σκοτώσει την Ελίφ και τη Μελέκ. Ο Ουμίτ αρνείται αλλά η Αρζού του λέει πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος να τον συγχωρήσει. Ο Ουμίτ δέχεται να το κάνει…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

475 ΕΔΩ

476 ΕΔΩ

477 ΕΔΩ

478 ΕΔΩ

479 ΕΔΩ

480 ΕΔΩ

481-482-483 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ