Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ: Ο Στρατής περιμένει τη Δάφνη, για να φύγουν μαζί

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ

Κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να σταματήσει την Κική από το να πάει στον γάμο της, ακόμα κι αν δεν είναι σίγουρο ότι θα πάει ο Στρατής, ο οποίος την ίδια ώρα περιμένει τη Δάφνη, για να φύγουν μαζί.

Ο Αλέξης φυσικά δεν έχει σκοπό να τους αφήσει να προχωρήσουν και κάνει ό,τι μπορεί για να τους εμποδίσει, χωρίς να τον καταλάβει η Δάφνη, η οποία πιστεύει ότι ο Στρατής της είπε ψέματα για άλλη μια φορά.

Στο μεταξύ, ο Σωτήρης που υποπτεύεται τον Βρανά και τη Χριστίνα, δεν τους έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί και πετάει συνέχεια μπηχτές, ενώ ο Μάνος προσπαθεί να τα ξαναβρεί με τη Σμαράγδα, που είναι ανένδοτη.

Η Δάφνη μέσα σ’ όλα μαθαίνει ότι πρέπει να φύγουν από το σπίτι του Πέτρου, γιατί οι ιδιοκτήτες το χρειάζονται για ιδιοκατοίκηση, ενώ ο Θεοχάρης αποκαλύπτει στη Μυρτώ το περιβόητο στικάκι με το βίντεο της εξομολόγησης του Βρανά. Αλλά την ώρα που μιλάνε γι’ αυτό έρχεται ο Σωτήρης…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 145-146

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 145-146 Επεισόδιο 145 Ο τραυματισμός της Αμαλίας...