Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 70 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 70

Η Μόνικα εισπράττει τον λαχνό μετά βαΐων και κλάδων, αλλά δεν δείχνει ακόμα τις αληθινές της προθέσεις και συνεχίζει να κάνει την καλή τόσο στα παιδιά της, όσο και στη δημόσια εικόνα της, προβάλλοντας το προφίλ του φιλάνθρωπου.

Την ίδια στιγμή, τα πράγματα για τον Βρανά πάνε απ’ το κακό στο χειρότερο, με αποκορύφωμα την εμφάνιση της αστυνομίας, προκειμένου να τον συλλάβουν για τα παράνομα στοιχήματα του Σίφουνα.

Ο Φίλιππος καταφέρνει να το σκάσει, αλλά ο Αντρέι έχει το δικό του σχέδιο, ώστε ο Βρανάς να μείνει για πάντα στη φυλακή. Παράλληλα, η Κική, με αφορμή την ήττα τους με τον λαχνό, τσακώνεται με τον Στρατή και φεύγει απ’ το σπίτι, ενώ δεν θα μείνει ασυγκίνητη απ’ το φλερτ του Αντρέι. Την ίδια ώρα, ο Αλέξης προσπαθεί να φτιάξει το κλίμα μιας οικογένειας και να κάνει τη Δάφνη να τον ερωτευτεί ξανά.

Όμως, οι δρόμοι της Δάφνης και του Στρατή είναι προδιαγεγραμμένο να συναντηθούν για ακόμα μια φορά. Ο Βρανάς βρίσκει ένα παράτολμο σχέδιο, για να κερδίσει ακόμα μια φορά την παρτίδα, ενώ ένα τροχαίο ατύχημα θα φέρει ξανά τα πάνω-κάτω…

Δείτε το video και ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

64 ΕΔΩ

65 ΕΔΩ

66 ΕΔΩ

67 ΕΔΩ

68 ΕΔΩ

69 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 120-121-122

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 120-121-122 Επεισόδιο 120 Η Ηλέκτρα κατηγορεί τον Παύλο πως παίζει παιχνίδια σε διπλό ταμπλό,...