Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 69 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 69

Η Χριστίνα, μόλις συνειδητοποιεί ότι ο Ζαφείρης ήταν στην απαγωγή της, επιτίθεται στον Βρανά και αποφασίζει να τον καταγγείλει στην αστυνομία. Ταυτόχρονα, όμως, τον Βρανά καταγγέλλει και ο Σωτήρης για τα παράνομα στοιχήματα σχετικά με τον Σίφουνα. Το φλερτ του Αντρέι στην Κική γίνεται όλο και πιο έντονο, την ώρα που ο Στρατής δείχνει στην Πέγκυ το βίντεο που αποδεικνύει ότι ο Βρανάς ήταν πίσω απ’ την επίθεση σ’ εκείνη και τον πατέρα της.



Ο κλοιός στενεύει ασφυκτικά γύρω απ’ τον Φίλιππο, με τον Σωτήρη να ορμάει πάνω του, για να τον σκοτώσει μετά και από αυτό με την απαγωγή! Ο Αλέξης προσεγγίζει στενά τη Δάφνη, η οποία δείχνει να κάμπτεται, αλλά τα πράγματα γι’ αυτόν ζορίζουν απ’ τους ανοιχτούς λογαριασμούς του παρελθόντος του. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Νικόλας παίρνει μια πολύ σημαντική απόφαση σχετικά με τον λαχνό: Να τον δώσει οριστικά στη Μόνικα. Η πολυπόθητη στιγμή για τη Μόνικα έφτασε!

Δείτε το video και ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

64 ΕΔΩ

65 ΕΔΩ

66 ΕΔΩ

67 ΕΔΩ

68 ΕΔΩ

70 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/4/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/4/2024 Την Τετάρτη πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού, με την συμμετοχή του Πλούτωνα. Επρόκειτο για ένα «σκληρό» και επίπονο...