Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Η Δρόσω κάνει ένα παράτολμο βήμα

Συναρπαστικές εξελίξεις σήμερα στις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε ότι η Δρόσω αποφασίζει να βγάλει οριστικά τον Νικηφόρο απ’ το μυαλό της και ρίχνεται στη μάχη αναζήτησης γαμπρoύ ενώ η Ασημίνα συνεχίζει να υπομένει τον πόλεμο της Μυρσίνης.

ίδιο βράδυ, η Ελένη δέχεται μια πρόταση απ’ τον Δούκα που μπορεί να λύσει αναίμακτα τη διαμάχη τους για τα χωράφια ενώ μια περιπέτεια υγείας της Θεοδοσίας βάζει σε σκέψεις τον Λάμπρο για το μέλλον του γάμου του…

Τι θα δούμε σήμερα 16 Δεκεμβρίου 

Ο Κυπραίος βρίσκει ένα σημαντικό στοιχείο στο αστυνομικό τμήμα που θα τον βοηθήσει να λύσει το κουβάρι του μυστηρίου για τον θάνατο του Γιάννου, την ίδια ώρα που ο Προύσαλης ανακρίνει τον Δούκα ως ύποπτο. Θα καταφέρει ο Δούκας να αποδείξει την αθωότητά του;

Την επόμενη μέρα, όλο το χωριό είναι ενθουσιασμένο με την άφιξη ενός μπουλουκιού που θα δώσει παράσταση, το βράδυ, στο καφενείο του χωριού.

Η Ελένη ζητάει απ’ τον Κυπραίο να τη συνοδεύσει στην παράσταση κάτι που γεμίζει αισιοδοξία τον Κυπραίο για το μέλλον της σχέσης τους.



Το ίδιο βράδυ, οι διαφορετικοί κόσμοι της Ασημίνας και του Νικηφόρου θα συγκρουστούν και θα έχουν τον πρώτο τους συζυγικό καυγά.

Την ίδια ώρα, η Δρόσω γοητεύεται απ’ τον τραγουδιστή του μπουλουκιού και κάνει ένα παράτολμο βήμα γι’ αυτήν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ