Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Εξελίξεις: Γάμος στο Διαφάνι! Νικηφόρος και Ασημίνα παντρεύονται

Ένας γάμος έρχεται στη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», και οι λοιπές εξελίξεις της πλοκής είναι καταιγιστικές.

Ο Μιλτιάδης συνεχίζει να νοσηλεύεται μετά την επίθεση που δέχθηκε με μαχαίρι. Ο Προύσαλης ανακρίνει τον Κωνστα­ντή και τον Μελέτη ως ύποπτους με σκοπό να τους πιέσει να ομολογήσουν πως εκείνοι ευθύνονται, προκαλώντας όμως την ορ­γή του Δούκα.

Παράλληλα, ο Νικηφόρος μαθαίνει από την Ανέτ πως ο Δούκας έχει αδικήσει τον Μιλτιάδη σε ό,τι αφορά τη διαθήκη του πατέρα Σεβαστού και είναι αποφασισμένος να βοηθήσει τη θεία του να διορθώσουν αυτή την αδικία. Από την άλλη, η Ελένη προσεγγί­ζει τη Βιολέτα, η οποία προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της, καθώς της ανοίγει την καρδιά της. Οι δύο γυναίκες μιλούν ειλικρινά η μία στην άλλη και έρχονται πολύ κοντά. Παράλληλα, η Ελένη μετά και τα όσα έμαθε για το παρελθόν είναι αποφασισμένη να προχωρήσει τη ζωή της και ο Κυπραίος είναι εκεί για εκείνη. Ο Θωμάς, όμως, απο­φασίζει να της αποκαλύψει την πραγματική του σχέση με τον Δού­κα.

 

Από την άλλη, ο τελευταίος επισκέπτεται τον Μιλτιάδη στο νοσο­κομείο και τα δύο αδέλφια έχουν μεταξύ τους μια αναμέτρηση με απρόσμενα αποτελέσματα.

Η αιφνίδια επίσκεψη στον Νέστορα

Ο Νέστο­ρας δέχεται μια επίσκεψη που περίμενε χρόνια και η οποία ξυπνάει μνήμες
Ο Κυπραίος αναθερμαίνει τη σχέση του με τη Μυρσίνη, αλ­λά η Ουρανία τους βλέπει μόνους στο δάσος. Από την άλ­λη, η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει την Ελένη να σταματή­σει να τον εμπιστεύεται. Έναν μήνα μετά, ο γάμος της Αση­μίνας και του Νικηφόρου είναι προ των πυλών. Ο Μιλτιάδης βγαίνει απ’ το νοσοκομείο, ενώ ο Κλεομένης γίνεται μάρτυ­ρας μιας συζήτησης που θα τον θέσει σε κίνδυνο. Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος και η Δρόσω βρίσκονται μόνοι τους στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη και μια ιδιαίτερη κατάστα­ση τους αναστατώνει και τους δύο.

Η Δρόσω αντιλαμβάνε­ται τότε πως αρχίζει να ζηλεύει για τον έρωτα της Ασημίνας και παλεύει με τα συναισθήματα της. Παράλληλα, ο Νέστο­ρας δέχεται μια επίσκεψη που περίμενε χρόνια και η οποία ξυπνάει μνήμες από ένα τραγικό λάθος που έγινε στο πα­ρελθόν. Τον ταξιάρχη επισκέπτεται ο εγγονός του, με τον οποίο έχουν πολλά να πουν για όσα τους χώριζαν όλα αυτά τα χρόνια. Κι ενώ οι προετοιμασίες για τον γάμο κορυφώ­νονται, ο Μιλτιάδης γυρίζει στο χωριό από το νοσοκομείο

Η Ασημίνα μετακομίζει

Η μεγάλη μέρα φτάνει και ο Νικηφό­ρος με την Ασημίνα ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία όμορ­φη τελετή όπου παρευρίσκονται όλοι. Έτσι, η Ασημίνα μετακομίζει στο σπίτι των Σεβαστών αφού πρώτα ορκιστεί με τις αδελφές της πως το μυστικό τους θα μείνει κρυμμένο για πάντα και πως τίποτα δεν θα μπει ανάμεσα τους.

Από την άλλη, ο Μελέτης δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματα του. Πα­ρασύρεται, λοιπόν, και φιλάει με πάθος την Πηνελόπη χωρίς να ξέρει πως την ίδια στιγμή ο Κλεομένης ζητάει το χέ­ρι της από τον Δούκα. Εκείνος, όμως, δείχνει διστακτικός σε αυτή την πρότα­ση γάμου, καθώς ακόμη δεν ξέρει αν μπορεί να εμπιστευτεί τον Κλεομένη.



Εν τω μεταξύ, η Ελένη ύστερα από μια επίσκεψη ενός υπαλλήλου του υπουρ­γείου Γεωργίας ανακαλύπτει κάτι που δεν θα έπρεπε να μάθει. Το χωριό ζει ακόμα στον απόηχο του γάμου των Σεβαστών, ενώ ο Κωνσταντής αρχί­ζει να πλησιάζει όλο και πιο προκλη­τικά τη Δρόσω, γεγονός που την τρο­μάζει.

Όταν, αργότερα, ο ίδιος μαζί με τον Μελέτη πέσουν πάνω στον Μιλτι­άδη, καταβάλλουν προσπάθειες για να θολώσουν τα νερά της επίθεσης ενα­ντίον του. Την επόμενη μέρα η Δρόσω επισκέπτεται την Ασημίνα στο σπίτι των Σεβαστών κι εκεί έρχεται αντιμέ­τωπη με την ψυχρότητα της Μυρσίνης αλλά και με τα κρυφά της αισθήματα για τον Νικηφόρο. Η Ελένη και ο Νέ­στορας πηγαίνουν στη Λάρισα για να μάθουν από τον δικηγόρο την αλήθεια για την ένσταση, την ίδια στιγμή που η Ανέτ επισκέπτεται τον συμβολαιογρά­φο του Δούκα για να ξεσκεπάσει ακό­μα μία θαμμένη αλήθεια…

Πηγή: gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αστυνομικός stalker συνελήφθη γιατί παρακολουθούσε την αστυνομικό πρώην σύζυγό του

Αστυνομικός stalker που παρακολουθούσε επίμονα την πρώην σύζυγο του, μετατρέποντας τη ζωή της σε κόλαση, συνελήφθη από συναδέλφους του! Μάλιστα, στον 46χρονο, τον οποίο κατήγγειλε...