Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Ο Μιχαήλ κάνει ένα πολύ ύποπτο τηλεφώνημα

Ο Σίμος και η Σμαράγδα μοιράζονται μια νύχτα πάθους, όμως κανείς από τους δύο δεν έχει βλέψεις για σοβαρή σχέση

Μεγάλες ανατροπές έρχονται στα προσεχή επεισόδια της καθηµερινής σειράς «8 λέξεις».

Ο Οδυσσέας θέλει να εξομαλύνει τις σχέσεις του με τον αδελφό του. Κάνουν μια συζήτηση οι δυο τους που ναι μεν θα βάλει πολλά πράγματα στη θέση τους, αλλά ταυτόχρονα θα τους δείξει ότι έχουν πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να εμπιστευτεί ο ένας τον άλλον, ακόμα κι αν η Ηλιάνα δεν είναι πια το εμπόδιο ανάμεσά τους. Παράλληλα, ο Ακης περνάει τις μετοχές της Ηλιάνας στον Δημήτρη, παρά τις αντιρρήσεις του.

Ο Φοίβος, αψυχολόγητος όπως πάντα μέσα στα σκοτεινά του σχέδια, αναθερμαίνει και πάλι τη σχέση του με τη Σοφία, η οποία δεν υποψιάζεται τίποτα. Η Ηλιάνα βγαίνει από την κλινική και αγκαλιάζει επιτέλους την Αριάδνη, πάντα με τους περιορισμούς που της θέτει ο Μιχαήλ. Μια καινούργια γραμματέας, η Τόνια (Ελίνα Μάλαμα), έρχεται στο γραφείο του Μιλτιάδη για να αντικαταστήσει την Κατερίνα. Ο Μιχαήλ καλεί τον Εκτορα στο σπίτι του και του κάνει μια πολύ δελεαστική πρόταση. Ο Οδυσσέας δέχεται τηλεφώνημα από την Ηλιάνα και τυχαίνει να είναι μπροστά η Ερση.

Δείτε τι θα γίνει στα επεισόδια της Δευτέρας 9/12
Ο Οδυσσέας ενημερώνεται πως η Νόνα κρατείται στο αστυνομικό τμήμα, αλλά δεν γνωρίζει τον λόγο και προσπαθεί να μάθει τι έχει γίνει, ενώ παράλληλα ανησυχεί για την υγεία της. Ο Άκης αποφασίζει να πάρει τον Αλέκο κοντά του στην εταιρεία. Ο Σπύρος αρχίζει να λυγίζει απέναντι στον πατέρα του, τον Βαγγέλη, που δεν χάνει ευκαιρία να χωθεί στην ζωή του. Ο Σίμος και η Σμαράγδα μοιράζονται μια νύχτα πάθους, όμως κανείς από τους δύο δεν έχει βλέψεις για σοβαρή σχέση. Ο Έκτορας μαθαίνει από τη Στέλλα ότι είχε επαφές με την οικογένεια Καλλέργη λόγω μιας παρεξήγησης και θορυβείται. Ο Μιχαήλ επισκέπτεται μια παιδοψυχολόγο για να δει πως θα χειριστεί το θέμα με την Αριάδνη ενώ παράλληλα κάνει πρόταση στον Έκτορα να ενταχθεί στο κόμμα. Η Κατερίνα γνωρίζει τη νέα γραμματέα του Μιλτιάδη και συνειδητοποιεί πως ο γάμος τους έχει τελειώσει.



Η είδηση πως η Νόνα ομολόγησε τον φόνο της Βασιλικής πέφτει σαν βόμβα κι αναγκάζει τη Ναυσικά να πάρει το πρώτο αεροπλάνο για Κέρκυρα. Κι ενώ ο Οδυσσέας την παρακαλάει να μην το συνεχίσει, η Νόνα δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει και να υποστεί τις συνέπειες. Ο Σίμος πασχίζει να τα βγάλει πέρα με την Ολυμπία κι έχει αρχίσει να πιέζεται ενώ η Εύα νιώθει πως μέρα με τη μέρα απομακρύνεται από το παιδί της. Ο Μιλτιάδης βγάζει την Τόνια έξω για φαγητό, για να γνωριστούν καλύτερα, ενώ η Κατερίνα φεύγει για Κέρκυρα. Η Ρωξάνη προσπαθεί να πλησιάσει την Αριάδνη, ακολουθώντας τις οδηγίες της παιδοψυχολόγου. Η Ηλιάνα γνωρίζει το μωρό της Σμαράγδας και το αγκαλιάζει σαν μέλος της οικογένειάς της, ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να πλευρίσει τον Μιχαήλ για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Θορυβημένος από τις εξελίξεις, ο Μιχαήλ κάνει ένα πολύ ύποπτο τηλεφώνημα και ανακαλύπτουμε κάποια κρυφή επαφή του από χρόνια.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 Επεισόδιο 7 Ο Λουκάς βλέπει τα απειλητικά σημάδια και μπροστά στον κίνδυνο...