Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Η Σμαράγδα γεννάει το παιδί του Λουκά!

Ανατρεπτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

Ο Σίμος και η Σμαράγδα μοιράζονται μια νύχτα πάθoυs, όμως κανείς από τους δύο δεν έχει βλέψεις για σοβαρή σχέση…

Ο Έκτορας μαθαίνει από τη Στέλλα ότι είχε επαφές με την οικογένεια Καλλέργη λόγω μιας παρεξήγησης και θορυβείται.

Ο Σίμος πασχίζει να τα βγάλει πέρα με την Ολυμπία κι έχει αρχίσει να πιέζεται ενώ η Εύα νιώθει πως μέρα με τη μέρα απομακρύνεται από το παιδί της. Ο Μιλτιάδης βγάζει την Τόνια έξω για φαγητό, για να γνωριστούν καλύτερα, ενώ η Κατερίνα φεύγει για Κέρκυρα.

Η Ρωξάνη προσπαθεί να πλησιάσει την Αριάδνη, ακολουθώντας τις οδηγίες της παιδοψυχολόγου.

Από την άλλη πλευρά η Ηλιάνα γνωρίζει το μωρό της Σμαράγδας και το αγκαλιάζει σαν μέλος της οικογένειάς της.

Ο Σίμος «πελαγώνει» με όλες τις δουλειές του σπιτιού και την ανατροφή της Ολυμπίας καθώς τα πράγματα είναι πιο δύσκολα απ’ ότι τα φανταζόταν.

Στο μεταξύ η επίσκεψη του Έκτορα και της Στέλλας στο σπίτι του Μιχαήλ, βγάζει στην επιφάνεια τη δυσπιστία του Έκτορα σχετικά με τις πληροφορίες που έχει για την υπόθεση της Ηλιάνας με τη Στέλλα και την Ευγενία.Η αγωνία της Στέλλας ότι ο Έκτορας μπορεί να φτάσει στην αλήθεια, όλο και μεγαλώνει.

 

Ο Έκτορας επιμένει να σκαλίζει την ιστορία με το μπέρδεμα ανάμεσα στην Στέλλα και την Ηλιάνα, δημιουργώντας στη Στέλλα τρομερή ανασφάλεια. Η Ηλιάνα δίνει ένα δώρο στη Σμαράγδα για το μωρό, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τις τύψεις της για όλα όσα της έκανε.

Ο Άκης προσπαθεί να πλησιάσει τη Σμαράγδα, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη.

Ο Έκτορας δίνει την πρώτη του συνέντευξη στην τηλεόραση, σαν εκπρόσωπος του κόμματος της «Αναγέννησης» και καταφέρνει να εντυπωσιάσει με τον λόγο του και τις απαντήσεις που δίνει, ωστόσο δεν μπορεί να πιστέψει τις εξηγήσεις της Στέλλας και πηγαίνει μαζί με τον Νικηφόρο στο σπίτι της Ευγενίας, προσπαθώντας να ανακαλύψει την αλήθεια.

Ο Άκης πάει στην εκκλησία με την Ηλιάνα και την Σμαράγδα για να βαφτίσουν το μωρό… γίνεται έξαλλος όμως όταν εκεί βλέπει και τον Λουκά!

Ο Άκης συνεχίζει να πολιορκεί τη Σμαράγδα, όμως εκείνη δεν δείχνει διατεθειμένη να γυρίσει κοντά του. Αντίθετα, παίρνει μια απόφαση που θα ανατρέψει τις ισορροπίες και θα αλλάξει ριζικά τη ζωή της.



Ο Λουκάς ακούει με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό τη Σμαράγδα να του λέει ότι δέχεται να γεννήσει το παιδί του και κάνουν αμοιβαίες εξομολογήσεις για το ψυχικό δέσιμο που τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση, ενώ αποφασίζουν να συγκατοικήσουν.

Στη συνέχεια η Κατερίνα γνωρίζει το παιδί της Σμαράγδας κι ο Λουκάς της ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 131 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 131 Η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας της Βιολέτας τρομοκρατεί την Νικολίνα η οποία αποφασίζει και ως...