Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Η Ηλιάνα ορκίζεται να καταστρέψει τον Οδυσσέα και την Έρση!

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του πολιτικού – ερωτικού θρίλερ 8 ΛΕΞΕΙΣ

Η Ηλιάνα δε διστάζει στιγμή, φτάνει στα όριά της και ορκίζεται να καταστρέψει τον Οδυσσέα αλλά και την Έρση!

Η Ηλιάνα συνεχώς παρακολουθεί μέσα από τα social τον Οδυσσέα και την Ερση που είναι ευτυχισμένοι και φτάνει στα όριά της: «Θα τον καταστρέψω. Θα μου το πληρώσει ο αλήτης», ουρλιάζει και η αντίδρασή της δείχνει ότι είναι πλέον εκτός ελέγχου! Ο Δημήτρης μόλις τη βλέπει έτσι τρομάζει και προσπαθεί να την ηρεμήσει.

«Ηλιάνα μου, σε παρακαλώ. Μην κάνεις έτσι. Αφησέ τον, δεν άξιζε! Πρέπει να κοιτάξεις μπροστά», την προτρέπει, αλλά εκείνη, εκτός εαυτού πια, ορκίζεται να εκδικηθεί τον Οδυσσέα για όσα πέρασε εξαιτίας του: «Οχι Δημήτρη, δεν θα τον αφήσω να χαίρεται αυτός τη ζωή του κι εγώ να έχω μείνει μόνη μου. Μέχρι και το παιδί μου στερήθηκα. Μπήκα σε ψυχιατρείο. Το έσκασα από το σπίτι μου. Εχασα ό,τι είχα και δεν είχα. Και όλα αυτά για χάρη του.

«Θα το πληρώσει πολύ ακριβά. Το ορκίζομαι!»

Ο Οδυσσέας, από την άλλη, ντρέπεται να ενημερώσει τον Μιχαήλ για το συμβάν κι έτσι πετάει το μπαλάκι στη Ναυσικά, εξηγώντας της τι έγινε και αφήνοντας σε εκείνη να αποφασίσει αν πρέπει να το μάθει ο Μιχαήλ ή όχι. Ο Εκτορας επιμένει να σκαλίζει την ιστορία με το μπέρδεμα ανάμεσα στη Στέλλα και την Ηλιάνα, δημιουργώντας στη Στέλλα τρομερή ανασφάλεια. Ο Αλέκος πουλάει άλλη μια «καυτή» πληροφορία στον Σίμο, που την ανεβάζει άμεσα στο σάιτ του.



Η Ηλιάνα δίνει ένα δώρο στη Σμαράγδα για το μωρό, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τις τύψεις της για όλα όσα της έκανε. Η Κατερίνα συμφωνεί να επενδύσει λεφτά στο σχέδιο του Βαγγέλη, αγνοώντας πως πρόκειται για πλεκτάνη. Ο Ακης πλευρίζει τον Μιχαήλ και του προτείνει ανακωχή για το καλό της Αριάδνης. Η Ολυμπία αρχίζει να ξανασκέφτεται τη συμπεριφορά της απέναντι στην Εύα. Η Τόνια κάνει ερωτική… επίθεση στον Μιλτιάδη. Η Ηλιάνα περνάει στην αντεπίθεση. Ο Μιλτιάδης βάζει την Τόνια στη θέση της, αλλά το κλίμα παραμένει αμήχανο μεταξύ τους.

Πηγή: TV 24

Από την Μαρία Μεταξητινού

youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία – Όλες οι αργίες

Το Πάσχα πλησιάζει και οι μαθητές ανυπομονούν για το τελευταίο κουδούνι πριν από τις γιορτές. Τα σχολεία θα είναι κλειστά από το Σάββατο 27...