Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

TA NEA προς Μπακογιάννη: Διώξε τώρα την Γκαγκάκη από την Τεχνόπολη

Για καθυστέρηση εγκαλεί ο δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ Μιχάλης Μητσός τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «έχει αργήσει πολύ να αντιδράσει» στην περίπτωση της Κατερίνας Γκαγκάκη που μαζί με τον Λιάγκα στον ΣΚΑΙ χασκογελούσαν για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε φοιτήτρια του ΑΠΘ.

Μάλιστα συμπληρώνει ότι «κάνει λάθος (ενν. ο δήμαρχος) αν πιστεύει ότι το θέμα θα ξεχαστεί γρήγορα».

Στην ουσία ο δημοσιογράφος καλεί τον δήμαρχο Αθηναίων να αφαιρέσει από την Κατερίνα Γκαγκάκη την προεδρία της Τεχνόπολης υποστηρίζοντας:

«Σε ιδιωτικό επίπεδο ο καθένας μπορεί να συμπεριφέρεται ανάλογα με τις ευαισθησίες του και την αισθητική του. Το πρόβλημα ξεκινά όταν οι ασχημονούντες έχουν δημόσιες θέσεις. Για τον Γιώργο Λιάγκα τον λόγο έχουν το κανάλι και το ΕΣΡ – αν και το τηλεοπτικό trash είναι κάτι σύνθετο που δεν λύνεται με παρατηρήσεις και πρόστιμα… Από την άλλη πλευρά, ο τομέας του Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων, και η προεδρία του ΔΣ της Τεχνόπολης, μάλλον δεν μπορεί να υπηρετούνται από έναν άνθρωπο που θεωρεί ξεκαρδιστικό να εκσπερματίζει κάποιος στην πλάτη μιας ανυποψίαστης φοιτήτριας. Και την άλλη μέρα, αντί να παραιτηθεί, μας πετάει ανερυθρίαστα ότι «ως γυναίκα» έχει άλλη ευαισθησία».

Όχι τυχαία λοιπόν ο δημοσιογράφος στο άρθρο του στα ΝΕΑ δεν στέκεται μονάχα στα αυτονόητα όσων έχουν δημόσιο λόγο, αλλά αντίθετα εστιάζει και στην ποιότητα του ιδιωτικού τους λόγου διατυπώνοντας την απορία:

«Οταν δηλαδη οι άνθρωποι αυτοί (ενν. Λιάγκας, Γκαγκάκη) ακούνε στις παρέες τους για ενα περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης, χασκογελάνε, ειρωνεύονται, λένε ανοησίες για ταβάνια που στάζουν και χτυπάνε παλαμάκια ενθουσιασμένοι; Κι οταν ακούνε για εναν βιασμό, τι κάνουν, ξεσπούν σε βροντερά γέλια;»

Πηγή: enimerosi24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ