Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ: Τι αποκαλύπτει ο «Κωνσταντίνος» για τη συνέχεια της σειράς

Ο Αντώνης Καρυστινός υποδύεται τον Κωνσταντίνο Δούκα, έναν επιτυχημένο επιχειρηματία με εξωσυζυγική σχέση, στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ.

Ο ηθοποιός μίλησε σε γνωστό περιοδικό και ανέφερε τι τον κέρδισε στο σίριαλ, ποιες ήταν οι πρώτες του σκέψεις όταν διάβασε τον ρόλο του και ποιος ήταν ο λόγος του δυστυχήματος.

Τι σε κέρδισε στον «Έρωτα μετά»;

«Κατ’ αρχάς και πάνω από όλα είναι οι άνθρωποι. Επειδή όμως το να κάνεις ένα καθημερινό σίριαλ έχει πολύ μεγάλο κόπο, στην αρχή ήμουν διστακτικός, καθώς θα έπρεπε να δουλέψω για δεύτερο συνεχόμενο χειμώνα πάνω σε κάτι που θα απασχολούσε τους τηλεθεατές σχεδόν καθημερινά. Ευτυχώς με έπεισαν οι άνθρωποι του καναλιού, γιατί πραγματικά θεωρώ ότι είμαι τυχερός που βρίσκομαι σε αυτή τη δουλειά».

 

Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις σου, όταν διάβασες το ρόλο του Κωνσταντίνου;

«Ψάχνω πάντα εκείνο το στοιχείο που θα με κάνει να διαφέρω από ρόλο σε ρόλο. Οπότε η σκέψη μου ήταν πώς αυτός ο άνθρωπος θα ξεχωρίζει από τον προηγούμενο άνθρωπο που έφτιαξα.

Ακόμα και αν τα φαινομενικά στοιχεία μπορεί να συνδέονται, είναι αυτά που βρήκα τα οποία έχουν μεγάλη απόσταση στο χαρακτήρα του και στο βιογραφικό του. Αυτά προσπαθώ να φωτίσω».

Θα συνέλθει ο Κωνσταντίνος;

«Δεν ξέρω πότε θα συμβεί, αλλά θα συμβεί και εκεί στηρίζεται το δραματικό του χαρακτήρα μου και των ανθρώπων οι οποίοι συνδέονται μαζί μου οικογενειακά. Ας πούμε ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι σε κώμα, αλλά έχει χάσει τη μνήμη του και την ξαναβρίσκει, Πόσα μπορείς να του συγχωρήσεις; Αυτό είναι το τραγικό. Θα έρθει η στιγμή, αλλά θα έρθει αργά».

Εσύ πώς θα λειτουργούσες στη θέση του;

«Νοερά με έχω βάλει στη θέση του ανθρώπου που ερωτεύεται κεραυνοβόλα, αλλά την ίδια στιγμή δεν υπάρχει κάτι που τον κάνει να διακόψει το γάμο του με τη γυναίκα του και ακροβατεί. Ακροβατεί για ένα διάστημα 2-3 χρόνων, όπου για τον δικό μου χαρακτήρα είναι μεγάλο διάστημα. Από αφηγήσεις όμως γνωρίζω πως υπάρχουν άνθρωποι που αυτό το έχουν κάνει μια ζωή. Πάντα υπάρχουν κρυφές οικογενειακές ιστορίες».



Η παράνομη σχέση του είναι που έφερε το δυστύχημα ή οι δραστηριότητες της επιχείρησης;

«Η σχέση ήταν εξαρχής ένα ατύχημα. Δεν μπορεί όμως αυτή να προκάλεσε το ατύχημα στο δρόμο. Είναι κάτι άλλο, το οποίο πίστεψε με ούτε για εμένα τον ηθοποιό είναι σαφές».

Θα μάθει ο Στάθης για τη σχέση που έχει ο Κωνσταντίνος με την Άννα;

«Υπάρχει ένα άλλο πρόσωπο στον κύκλο μου που θα του το εκμυστηρευτώ, η Μάγδα, η οποία με κάποιο τρόπο με συνδέει και με τον πατέρα μου, οπότε θα ήθελα και το δικό της «ναι» για να προχωρήσω, τη δική της επιβεβαίωση ως μια συνέχεια του πατέρα μου», είπε στο 7 μέρες tv.

Πηγή: gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ