Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ – Εξελίξεις: Σύλληψη – σοκ για τον φόνο της Άννας

Δραματικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ

Μάχη με τον χρόνο δίνει η Αστυνομία προκειμένου να συλλάβει τον ένοχο για τη δολοφονία της Άννας και τελικά συλλαμβάνουν τον Δημήτρη.

Είναι, όμως, αυτός ο δολοφόνος της γυναίκας και ο υπαίτιος για το τραγικό ατύχημα του παράνομου ζευγαριού ή ο ένοχος κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος;

Ο Χρήστος και τα παιδιά του προσπαθούν να ορθοποδήσουν μετά την είδηση του θανάτου της Άννας, ενώ το έργο της Αστυνομίας πλέον είναι πιο δύσκολο.

 

Πρέπει άμεσα να βρουν τον ένοχο που προκάλεσε το τροχαίο, σκότωσε την Άννα και έφερε τον Κωνσταντίνο σε αυτή την κατάσταση στο νοσοκομείο.

Οι έρευνες γίνονται σε όλο το περιβάλλον της γυναίκας και οι αστυνομικοί προσπαθούν να συνδέσουν πρόσωπα από το παρελθόν της.

Η Νόρα, όμως, αρχίζει να υποψιάζεται κάποιον από την ημέρα της κηδείας της Άννας. Αυτός είναι ο Δημήτρης, καθώς η κοπέλα αιφνιδιάζεται που παρευρίσκεται και εκείνος εκεί.

Λίγες μέρες αργότερα, και ο Αποστόλης αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να βρει τον δολοφόνο της αδελφής του.

Ο ίδιος είναι σίγουρος πως ο Δημήτρης γνωρίζει πολύ περισσότερα και με την απειλή όπλου τον πιέζει να του πει την αλήθεια για τον φόνο της Άννας.

Την ίδια στιγμή, όμως, στο αστυνομικό τμήμα παρουσιάζεται ένας νέος μάρτυρας, που αναφέρει πως είχε δει την Άννα μαζί με έναν νεαρό στο χωριό πριν από το ατύχημα.

Η μαρτυρία αυτή οδηγεί τους αστυνομικούς στη σύλληψη του Δημήτρη και ο Γιώργος με τον Φώτη προσπαθούν να δουν ποιο θα είναι το επόμενο βήμα τους.

Ο νεαρός περνάει από τη διαδικασία της ανάκρισης, η οποία όμως έχει αναπάντεχη κατάληξη.



Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το my tv και ο Παπαδόπουλος, συνεχίζοντας τη δική του έρευνα κρυφά από όλους, καταλήγει στο συμπέρασμα πως ο Ηλίας Δούκας κάτι κρύβει.

Έτσι, ο ντετέκτιβ οδηγεί τον Ηλία σε ερημική τοποθεσία, τον απειλεί και απαιτεί να του πει την αλήθεια για την ανάμειξη του στο ατύχημα του Κωνσταντίνου.

Τρία χρόνια πριν, βλέπουμε πως ο Δημήτρης έρχεται όλο και πιο κοντά με την Άννα μέσω των μαθημάτων τάνγκο.

Τελικά, όμως, ποιος είναι ο πραγματικά ένοχος αυτής της ιστορίας;

Πηγή: gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ