Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ELIF – Εξελίξεις: Απίστευτη ανατροπή: Η πτώχευση η αποκάλυψη και η φυλακή

Ανατρεπτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ELIF

Η Αρζού βρίσκει τον κατάλληλο σύμμαχο στο πρόσωπο του Ουμίτ και καταφέρνει να εκδικηθεί τόσο την οικογένεια Εμίρογλου όσο όμως και τον Σερντάρ. Ο Ουμίτ είναι εκείνος που οργανώνει τις επιθέσεις εναντίον τους.

Ο Ουμίτ έχει πέσει ολοκληρωτικά στα δίχτυα της Αρζού και κάνει τα πάντα προκειμένου να είναι χαρούμενη. Αυτό σημαίνει πως ο ίδιος προσπαθεί να φέρει δυστυχία στην οικογένεια Εμίρογλου αλλά και σε όσους η Αρζού δεν συμπαθεί. Ο άντρας ξεκινάει το σχέδιο εκδίκησης του από την Αλιγιέ. Πείθει τελικά τη γυναίκα να υποθηκεύσει το σπίτι της προκειμένου να μην έχει τίποτα πια.

 

Η Αλιγιέ ακολουθεί τη συμβουλή του και του ζητάει να το κρατήσει μυστικό. Η γυναίκα, όμως είναι πολύ πληγωμένη για ό,τι αναγκάστηκε να κάνει για να σώσει την οικογένεια της και νοσταλγεί τις όμορφες στιγμές που πέρασε με τον άντρα της όταν μπήκαν στο σπίτι τους. Η Μελέκ ακούει την Αλιγιέ να μονολογεί κρατώντας τη φωτογραφία του άντρα της κλαίγοντας και έρχεται αντιμέτωπη μαζί της. Ωστόσο, η ηλικιωμένη της ζητάει να το κρατήσει μυστικό από τους υπόλοιπους. Αντίθετα, η Αρζού ενθουσιάζεται με τα νέα, ενώ την επόμενη κιόλας μέρα ο Ουμίτ καταφέρνει να αποσπάσει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό από την Αλιγιέ.

Πλέον η πτώχευση είναι πολύ κοντά στην οικογένεια και αφού έχασαν τα πάντα κινδυνεύουν να χάσουν και τα χρήματα τους.

Το επόμενο μέρος του σχεδίου του Ουμίτ είναι να εκδικηθεί τον Σερντάρ. Ωστόσο, ο τελευταίος βλέπει την Αρζού μαζί με τον Ουμίτ στο σπίτι της Γκόντζα να μιλούν και να κάνουν σχέδια και παραξενεύεται.

Ο Ουμίτ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αλλά, όταν η Αρζού του δείχνει πως τον εμπιστεύεται και έρχεται ακόμη πιο κοντά του καθημερινά, ξεχνάει κάθε ενδοιασμό που έχει. Την επόμενη μέρα ο Ουμίτ στέλνει ένα μήνυμα στον Σερντάρ και του ζητάει να βρεθούν. Ο ίδιος παραδέχεται πως είναι ερωτευμένος με την Αρζού και ο Σερντάρ θυμώνει, του μιλάει άσχημα και του λέει πως η φιλία τους έχει τελειώσει.



Λίγη ώρα αργότερα, ο Ουμίτ ζητάει από την Αρζού να του πει τα πάντα για τον Σερντάρ ώστε να μπορεί να τον εξοντώσει. Και τις επόμενες μέρες βρίσκει τον κατάλληλο τρόπο.

Ο Ουμίτ στήνει παγίδα στον Σερντάρ μέσα στην εταιρεία του και ο άντρας συλλαμβάνεται με την κατηγορία της απάτης και οδηγείται στη φυλακή.

Πηγή: gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ