Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 457 (VIDEO)

Δείτε videos από τα νέα επεισόδια του γ΄κύκλου της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 457

Ο Ουμίτ βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς τον βλέπει ο Σερντάρ στον κήπο με την Αρζού. Ο Σερντάρ όμως προσποιείται πως τον βλέπει για πρώτη φορά. Η Αρζού λέει στον Σερντάρ πως η Γκόντζα είναι στο νοσοκομείο. Ο Σερντάρ πηγαίνει στο νοσοκομείο και μαθαίνει πως η Γκόντζα είναι έγκυος. Παρά τις διαμαρτυρίες της Γκόντζα, ο Σερντάρ τη φροντίζει. Η Ασουμάν και ο Ερκούτ έχουν έναν καυγά για τα ψέματα της Ασουμάν. Η Ασουμάν του δείχνει τα χρήματα που της δίνει η Γκόντζα για τις πληροφορίες της και ο Ερκούτ της λέει πως δεν πρόκειται να ακουμπήσει αυτά τα βρώμικα χρήματα.

Ο Μουράτ, η Τουλάι και η Μελέκ συζητούν για την κατάσταση του Βεϊσελ και τους ακούει ο Γιουσούφ. Δυσκολεύονται να βρουν δικηγόρο και ο Γιουσούφ τηλεφωνεί σε έναν φίλο του δικηγόρο και του ζητάει να βοηθήσει τον Βεϊσελ αλλά να μην αναφέρει πως εκείνος μεσολάβησε.

Τώρα ο Βεϊσέλ έχει έναν δικηγόρο για να τον υπερασπιστεί. Ο δικηγόρος Ιλκέρ ενημερώνει τον Γιουσούφ σχετικά και καταλαβαίνουμε πως ο Γιουσούφ ήταν κάποτε δικηγόρος και μάλιστα πολύ καλός.

Η Αρζού εμπιστεύεται κάθε μέρα και περισσότερο τον Ουμίτ. Η Μπαχριγιέ είναι με τον Τζεβαχίρ στο νοσοκομείο και τον βοηθάει. Ο Τζεβαχίρ της ζητάει να επιστρέψει στη δουλειά για να ελέγξει αν όλα πάνε καλά. Η Μπαχριγιέ πηγαίνει στο εργαστήριο ραπτικής και διαπιστώνει πως η δουλειά συνεχίζεται από τις κοπέλες κανονικά και σύμφωνα με το πρόγραμμα. Η Αλιγιέ ανακοινώνει πως βρήκε χρήματα για τα έξοδα και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν…

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

452 ΕΔΩ

453 ΕΔΩ

454 ΕΔΩ

455 ΕΔΩ

456 ΕΔΩ

458 ΕΔΩ

459-460 ΕΔΩ

461-462-463 ΕΔΩ

464-465 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 145-146

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 145-146 Επεισόδιο 145 Ο τραυματισμός της Αμαλίας...