Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ELIF ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 469-470

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ELIF

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 469-470

Επεισόδια 469

Η Τουλάι και η Σεβάλ πουλάνε στους δρόμους το εμπόρευμά τους. Κατά τύχη περνάνε από εκεί ο Βεϊσέλ με τον Μουράτ αλλά δεν βλέπουν την Τουλάι. Η Τουλάι όμως τους βλέπει και νιώθει άσχημα. Η Σεβάλ καταλαβαίνει πως κάτι απασχολεί την Τουλάι αλλά εκείνη δεν της λέει τίποτα. Η Αρζού ταλαιπωρεί την Ασουμάν τώρα που δουλεύει για εκείνη. Η Μπαχριγιέ απειλεί τον Τζεβαχίρ με όσα γνωρίζει για τη διαχείριση της επιχείρησής του. Ο Τζεβαχίρ τη συμβουλεύει να κρατήσει κλειστό το στόμα της.

Η Σούνα τους ακούει να μαλώνουν. Η Μπαχριγιέ αντιλαμβάνεται όμως την παρουσία της και την απειλεί. Η Αλιγιέ και η Μελέκ πηγαίνουν στην τράπεζα και μαθαίνουν πως δεν υπάρχουν πια χρήματα στους λογαριασμούς τους. Η Αλιγιέ δεν μπορεί να το πιστέψει και αρχίζει να μην αισθάνεται καλά. Η Μελέκ τη μεταφέρει στο νοσοκομείο για έναν έλεγχο και στη συνέχεια επιστρέφουν σπίτι. Η Μελέκ επιστρέφει στη δουλειά και καταλαβαίνει πως ο Ουμίτ έχει σχέση με όσα συνέβησαν και του ζητάει να συναντηθούν στο κτήμα. Ο Ουμίτ ενημερώνει την Αρζού…

Επεισόδιο 470

Ο Ουμίτ και η Αρζού μιλάνε για την οικογένεια Εμίρογλου. Η Μπαχριγιέ κάνει ότι μπορεί για να πάρει πίσω τη θέση της προϊσταμένης και παραπονιέται στον Τζεβαχίρ για τη συμπεριφορά της Μελέκ. Η Μελέκ συναντάει τον Ουμίτ σε έναν καφέ στη γειτονιά και τον κατηγορεί για την οικονομική καταστροφή της οικογένειας. Ο Ουμίτ υπερασπίζεται τον εαυτό του. Οι τόνοι της συζήτησης είναι υψηλοί και ο Γιουσούφ τους ακούει να μαλώνουν. Πλησιάζει τη Μελέκ και τη ρωτάει αν θέλει βοήθεια. Η Μελέκ του ζητάει να μην ανακατεύεται.

Ο Γιουσούφ επιστρέφει στο βιβλιοπωλείο αλλά είναι περίεργος για το τι συμβαίνει στη Μελέκ. Ο Ουμίτ λέει στη Μελέκ πως ίσως η τράπεζα έκανε κάποιο λάθος και πηγαίνουν μαζί. Ενώ βρίσκονται στην τράπεζα, ο Τζεβαχίρ τηλεφωνεί στη Μελέκ και της ζητάει να επιστρέψει αμέσως στη δουλειά και η κοπέλα αναγκάζεται να το κάνει για να μη χάσει τη δουλειά της. Ο Ουμίτ περιμένει τη Μελέκ όταν τελειώνει τη δουλειά της και εκείνη ξαφνιάζεται. Της ζητάει να καθίσουν και της δείχνει τα στοιχεία από την τράπεζα. Όλα τα λεφτά της Αλιγιέ χρησιμοποιήθηκαν από την τράπεζα για να πληρωθούν προηγούμενα χρέη.



Η Μελέκ απολογείται για όσα υπονόησε για το άτομό του. Ο Ουμίτ δέχεται τη συγνώμη της και φεύγει αλλά η Μελέκ συγκρίνει τα δικά της στοιχεία με τα στοιχεία του Ουμίτ και καταλαβαίνει πως της λέει ψέματα. Η Ζεϊνέπ φοβάται πως η Αλιγιέ είναι άρρωστη και της το κρύβει. Η Αλιγιέ παραδέχεται πως κάτι κρύβει αλλά δεν θέλει να μιλήσει. Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να πιστέψει πως η Αλιγιέ της κρύβει κάτι και πληγώνεται…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

457 ΕΔΩ

458 ΕΔΩ

459 ΕΔΩ

460 ΕΔΩ

461 ΕΔΩ

462-463 ΕΔΩ

464-465 ΕΔΩ

466-467-468 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα της ELIF ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ELIF – ΕΛΙΦ FANS

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ