Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Δείτε ποιο είναι το νέο Δ.Σ. του ΕΟΦ!

Στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης δημοσιεύθηκε ο νέο ΔΣ του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων. Ο Δ. Φιλίππου αναλαμβάνει το «τιμόνι» του Οργανισμού, αντικαθιστώντας τον Ι. Μαλέμη.

Στη θέση του Α’ Αντιπροέδρου, την οποία μέχρι πρότινος κατείχε ο Η. Γιαννόγλου, διορίζεται ο γιατρός Ελευθέριος Πάλλης, με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης. Στη θέση του Β΄Αντιπροέδρου τοποθετείται ο Δ/ντής Οικονομικής Τεκμηρίωσης και Κοστολόγησης (ΣυΚΝΥ -ΚΕΤΕΚΝΥ ΑΕ), Χαράλαμπος Κανδηλώρος, αντικαθιστώντας την Κλεαρέτη Παρασκευοπούλου. Ο διορισμός είναι άνευ οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης.

Μέλος του ΔΣ του ΕΟΦ αναλαμβάνει η Λέκτορας Αστικού Δικαίου, στη Νομική Σχολή Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Αθηνά Κοντογιάννη, με αναπληρώτριά τη Νομικό Παναγιούλα Μακρή. Τακτικό μέλος ορίζεται ο Ιατρός Εργασίας Χρήστος Κουρούσης, με αναπληρώτριά τη Αναπλ. Καθηγήτρια Εργαστηρίου Βιολογίας- Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, Μαρία Γαζούλη.

Όπως διευκρινίζεται, ο Αντιπρόεδρος Α΄ του ΕΟΦ έχει εκτελεστικά καθήκοντα και ο Αντιπρόεδρος Β΄ είναι αρμόδιος για ζητήματα επιστημονικών ερευνών και δράσεων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ