Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ – Εξελίξεις: Η Δέσποινα αποκληρώνει την Αλεξία

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ

Η Δέσποινα είναι αναστατωμένη και απελπισμένη από τις εξελίξεις καθώς μαθαίνει ότι η εγγονή της τα ξαναβρήκε με τον Μάξιμο και είναι μαζί στην Ινδία.

Η Αλεξία και ο Μάξιμος βρίσκονται στην Ινδία και ζουν τον έρωτά τους.

Η Δέσποινα από την πλευρά της προσπαθεί να προλάβει τις εξελίξεις και αποφασίζει να αποκληρώσει την εγγονή της την Αλεξία. Έτσι δεν θα γράψει την περιουσία της στην κοπέλα για να μην πέσει στα χέρια των Απέργηδων που έχουν βάλει στο μάτι την μικρή για να αρπάξουν τα λεφτά της Στεργίου.

 

Η Αλεξία και ο Μάξιμος ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην Ελλάδα και κάνουν σχέδια για το γάμο τους χωρίς να υπολογίζουν όμως την αντίδραση της Δέσποινας.

Η Δέσποινα ενώ περιμένει την επιστροφή της Αλεξίας, δέχεται μια απροσδόκητη επίσκεψη. Την ίδια στιγμή ο Νικηφόρος μαθαίνει πως η Ασπασία έφυγε από την κλινική.

Στο αρχοντικό της οικογένειας Στεργίου επικρατεί μεγάλη αναστάτωση, η Δέσποινα με την Βέρα προσπαθούν να χειριστούν την κατάσταση που προέκυψε αλλά η ξαφνική εμφάνιση της Αλεξίας δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερες δυσκολίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127 Η εξαφάνιση του Νικήτα έχει αναστατώσει όλο το χωριό καθώς όλοι τον αναζητούν απεγνωσμένα. Τελικά,...