Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 51 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 51

Η περιπέτεια του Μάνου στο αστυνομικό τμήμα έχει αίσιο τέλος καθώς ο θείος της Σμαράγδας, Λέανδρος, που το έστησε όλο αυτό έχει κάτι άλλο στο μυαλό του. Η Μόνικα, παρόλο που επιβεβαιώνει τις υποψίες της για τη σχέση του Μάνου και της Ξένιας, συνεχίζει το παιχνίδι της ώστε να εισπράξει ο Μάνος τον λαχνό και μετά να αρπάξει εκείνη τα κέρδη μαζί με τον Βρανά. Παράλληλα, ο Θεοχάρης μαζί με την Μυρτώ καταφέρνουν ν’ αποσπάσουν το περιεχόμενο της θυρίδας του Βρανά.

Ο Αλέξης πείθει την Δάφνη να προχωρήσουν στην αναγνώριση πατρότητας του μικρού Φοίβου. Την ίδια ώρα η Κική, που έχει πιάσει στα πράσα τον Στρατή με την Δάφνη, αποφασίζει να μην κάνει αισθητή την παρουσία της και να κρατήσει το στόμα της κλειστό με τις προθέσεις της να είναι ανεξιχνίαστες, ενώ ο Στρατής σκέφτεται ν’ ακολουθήσει τη συμβουλή του Τόλη και να το σκάσει με την Δάφνη την ημέρα του γάμου του!

 

Δείτε το video και ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

45 ΕΔΩ

46 ΕΔΩ

47 ΕΔΩ

48 ΕΔΩ

49 ΕΔΩ

50 ΕΔΩ

52-53-54-55 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/4/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/4/2024 Σάββατο με εξάγωνο Άρη/ Ουρανού και η μέρα είναι εκπληκτική για να τολμήσουμε σε αλλαγές, να παρακινηθούμε να κάνουμε νέα πράγματα...