Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 41-42-43-44-45

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 41-42-43-44-45

Επεισόδιο 41

Ο Στρατής σοκάρεται με το φιλί του Πέτρου και της Δάφνης, που βλέπει, αλλά το ίδιο σοκάρονται και οι δυο συγκάτοικοι. Την ίδια στιγμή, ο Σωτήρης είναι σε μεγάλη σύγχυση για μια φωτογραφία της Χριστίνας που βρήκε στο σπίτι του Βρανά, με τον Λευτέρη να του λέει πως αυτό σημαίνει ότι ο Βρανάς είναι ερωτευμένος με τη Χριστίνα!…

Παράλληλα, ο Βρανάς περνάει στην αντεπίθεση και θέλει να πάρει τα στοιχεία που τον καίνε από τα χέρια του Πέτρου, την ώρα που ο Μάνος θέλει να περάσει ένα τελευταίο βράδυ με τη Σμαράγδα, πριν την αποχαιρετήσει οριστικά.

 

Η Σμαράγδα αποφασίζει να τον παρακολουθήσει, για να δει αν θα φύγει όντως στο εξωτερικό, ενώ ο Στρατής ανακαλύπτει ότι η Κική έκανε κάτι πολύ άσχημο. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, την πόρτα της Δάφνης χτυπάει κάποιος, που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της. Κι όχι μόνο στη δική της ζωή…

Επεισόδιο 42

Τα χτυπήματα της μοίρας, είναι απανωτά για την Δάφνη, όταν κάνει αναπάντεχα την εμφάνιση του ο Αλέξης… ο πατέρας του Φοίβου. Τι σκοπούς έχει η επαναφορά του στη ζωή της Δάφνης και πως θα το αντιμετωπίσει η ίδια; Παράλληλα ο Τόλης καταστρώνει ένα σχέδιο για να φέρει ξανά τον Στρατή κοντά στην Κική ενώ η Σμαράγδα ανακαλύπτει το ψεύτικο ταξίδι του Μάνου για το Ντουμπάι και διαπιστώνει το σχέδιο του, να της φάει το λαχνό.

Την ίδια ώρα η Χριστίνα αρχίζει να βλέπει με καλό μάτι τον Βρανά ενώ ο Θεοχάρης αποφασίζει να κάνει την δική του επανάσταση φέρνοντας τον Σωτήρη στα όρια του. Ο Βρανάς καταφέρνει να αποσπάσει απ’ τον Πέτρο τον φάκελο που περιέχεις τις ενοχοποιητικές αποδείξεις για την εμπλοκή του στο περιβόητο σκάνδαλο, χρησιμοποιώντας την Δάφνη. Η Μόνικα, όμως, δεν έχει πει ακόμα τη τελευταία της λέξη στον Βρανά.

Επεισόδιο 43

Οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν το Βρανά που τρέμει στο ενδεχόμενο η Μόνικα να δώσει το φάκελο στον εισαγγελέα και να τον κλείσει φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του! Αποφασίζει να στήσει μια παγίδα για τον πάρει στα χέρια του. Θα τα καταφέρει ο Βρανάς σε ένα ακόμα κόλπο του ή μήπως έχει αρχίσει να ξεμένει από τύχη; Ο Aλέξης εξηγεί στη Δάφνη τους λόγους της απουσίας του αλλά και την απόφασή του να διεκδικήσει δυναμικά ένα ρόλο στη ζωή του παιδιού του.

Η παρουσία του «ξυπνάει» στη Δάφνη μνήμες από το ευτυχισμένο παρελθόν τους. Ο Νικόλας αποφασίζει να επικοινωνήσει ξανά με το θείο Λέανδρο για να επιβεβαιώσει πως ο Μάνος του έστησε παγίδα και έρχεται αντιμέτωπος με μια απρόσμενη αποκάλυψη… ο θείος αποφυλακίστηκε και θέλει να τους συναντήσει για να τους αποκαλύψει τα πάντα για αυτόν που του την έστησε!

Επεισόδιο 44

Η Χριστίνα αποφασίζει, για να σώσει το γάμο της με το Σωτήρη, να ζητήσει από τη Βενετία να φύγει για λίγες μέρες από το σπίτι. Η Φρόσω απαιτεί απ’ το Στρατή να δώσει λεφτά στη Δάφνη και εν αγνοία του, του κανονίζει ραντεβού με τον Πέτρο! Ο Βρανάς στη φυλακή προσπαθεί να βρει μια λύση πριν πάει η Μόνικα να παραδώσει το φάκελο με τα στοιχεία στον εισαγγελέα. Αποφασίζει να κάνει το colpo grosso για να τουμπάρει τη Μόνικα!

Τουμπάρεται όμως τόσο εύκολα μια πληγωμένη και ορκισμένη για εκδίκηση Μόνικα Μαυρογιάννη; Ένα ατύχημα του μικρού φέρνει Δάφνη και Αλέξη πιο κοντά, αποδεικνύοντας ότι ο Αλέξης είναι «παρόν» σαν πατέρας. Παράλληλα, ένα νέο για το Σβίγκο, τους αφήνει όλους άφωνους.. Ο θείος φτάνει έξω από το σπίτι της Σμαράγδας και είναι έτοιμος να μιλήσει για όλα!

Επεισόδιο 45

Η Βενετία αποφασίζει να φύγει οριστικά απ’ το σπίτι παρά τις ενοχλήσεις που νιώθει στην καρδιά, τις οποίες ο Σωτήρης αμφισβητεί. Η Σαββούλα ετοιμάζεται για γάμο με το Σβίγκο όταν μια αναπάντεχη επίσκεψη θα ανατρέψει τα σχέδιά της.

Η Μόνικα γίνεται έξαλλη με την επιστροφή του Λέανδρου και αναλαμβάνει δράση χρησιμοποιώντας ένα στοιχείο από το παρελθόν. Ο Μάνος καταφέρνει να τουμπάρει για μια ακόμα φορά την ερωτευμένη Σμαράγδα και ο Αλέξης στενεύει τον κλοιό γύρω από τη Δάφνη με σκοπό να επανέλθει στη ζωή της.

Την ίδια στιγμή, ο Βρανάς δέχεται στο γραφείο του μια απροσδόκητη επίσκεψη από την εφορία. Ο θείος Λέανδρος φτιάχνει σκίτσο του Μάνου στην αστυνομία, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να τον εντοπίσει! Το σκίτσο του Μάνου μοιράζεται σε όλα τα περιπολικά και πλέον ο Μάνος είναι καταζητούμενος για ληστεία!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

34 ΕΔΩ

35 ΕΔΩ

36 ΕΔΩ

37 ΕΔΩ

38 ΕΔΩ

39 ΕΔΩ

40 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ: Η Δανάη ζητάει από τον Παύλο να πάνε μαζί στο σπιτάκι του δάσους! Πώς θα αντιδράσουν η αδερφή και η μάνα της;

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ Η μεγάλη κόρη της Ηλέκτρας, Δανάη, ζητάει από τον Παύλο να πάνε μαζί στο...