Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ: Η άγνωστη ζωή του «Θέμη» (videos)

Ο ταλαντούχος Αργύρης Πανταζάρας είναι αναμφισβήτητα η τηλεοπτική έκπληξη της φετινής σεζόν, καθώς είναι η πρώτη φορά που λέει «ναι» στη μικρή οθόνη και μέσα από τη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, «Το Κόκκινο Ποτάμι», συστήνεται σε όσους δεν γνώριζαν το υποκριτικό του ταλέντο.

Η Έλλη Τρίγγου από τις «Άγριες Μέλισσες», η οποία αποκάλυψε πρόσφατα πως είχε πρόταση για κεντρικό ρόλο στη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι», είχε δηλώσει για τον ηθοποιό και πρώην σύντροφό της:

 

«Με τον Αργύρη ήμασταν σύντροφοι πολλά χρόνια, τώρα φίλοι αγαπημένοι, οικογένεια. Έχουμε χωρίσει, αλλά είμαστε δυο άνθρωποι πολύ βαθιά ενωμένοι, με ισχυρούς δεσμούς… Συγκινήθηκα πολύ όταν μου αφιέρωσε το βραβείο Χορν και ένιωσα υπερήφανη… Αν δεν υπήρχε ο Αργύρης στη ζωή μου, πολύ πιθανό να μην είχα ασχοληθεί ποτέ με το θέατρο. Ήταν εκείνος που από την αρχή πίστευε πάρα πολύ σε μένα και ήταν πάντα εκεί…».

Δείτε το βίντεο – αφιέρωμα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για τον τηλεοπτικό Θέμη της σειράς του Open.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο, ο Αργύρης Πανταζάρας πιστεύει πολύ στο ταλέντο της πρώην συντρόφου του, Έλλης Τρίγγου και γι’ αυτό της πρότεινε τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία άλλη εκδοχή του «Ρωμαίου και της Ιουλιέτας», που ετοιμάζει με την καλλιτεχνική του ομάδα.

Δείτε όσα είπε ο συνεργάτης της «Φωλιάς των Κου Κου».

Πηγή: greek-web-tv.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ