Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5

Στην πολυκατοικία έρχεται για το Σαββατοκύριακο, ο ανιψιός του Αλέκου, ο Κίμωνας. Είναι στην ηλικία του Φώτη, αλλά καταπιεσμένος από την οικογένειά του. Η παρέα με τον Φώτη θα τον «απελευθερώσει», οδηγώντας τα δυο παιδιά σε περιπέτειες με κορυφαία… την απαγωγή τους! Ο Παύλος θεωρεί ότι ο αδελφός του είναι ανίκανος να έχει μόνο φιλικές σχέσεις με μια γυναίκα.

Ο Στέφανος βάζει στοίχημα μαζί του, πως θα του αποδείξει το αντίθετο. Αποφασίζει να γίνει φίλος με τη Χριστίνα, εκείνη όμως παρεξηγεί τις προθέσεις του και πληγώνεται.

 

Ο Στέφανος, στην προσπάθειά του να επανορθώσει, ίσως καταφέρει όντως να αποκτήσει μια γυναίκα φίλη… Η Τέτα και η Ειρήνη δεν έχουν πια πού να περνάνε την ώρα τους, καθώς ο Ζαχαρίας τούς έχει απαγορεύσει να του κατσικώνονται στο κομμωτήριο

. Όταν η Λουΐζα βάζει αγγελία για οικιακή βοηθό, η Τέτα εμφανίζεται ως υποψήφια και το νεαρό ζευγάρι την προσλαμβάνει. Αυτό που δεν ξέρουν είναι, ότι μαζί με την Τέτα, θα πάρουν δώρο και την Ειρήνη!

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Θα Γίνει της Πολυκατοικίας Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 134 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 134 Ο Σίμος, πιάνει την Αμαλία να μιλάει...