Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Ανώτερο και με ισχυρό κίνητρο το Κόσοβο!

Το κουπόνι πάμε στοίχημα της Δευτέρας (14/10) περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις! Το Betarades.gr είναι εδώ με δυνατά προγνωστικά. Φυσικά, τα προκριματικά του Euro 2020 είναι αυτά που συνεχίζονται και κλέβουν την παράσταση. Η εθνική μας δεν έχει αγώνα σήμερα, όμως από τα υπόλοιπα ματς προκύπτει στοιχηματική επιλογή. Συγκεκριμένα, έχουμε εστιάσει σε ένα παιχνίδι. Αυτό, δεν είναι άλλο από το Κόσοβο – Μαυροβούνιο. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε κάθε βαθμολογία ποδοσφαίρου, από όποια διοργάνωση επιθυμείτε. Πάμε τώρα στην ανάλυση και την πρότασή μας!

Μπορεί και εύκολα το Κόσοβo

Οι προτάσεις στοιχήματος της ημέρας επικεντρώνονται σε ένα συγκεκριμένο ματς. Πρόκειται για το Κόσοβο – Μαυροβούνιο. Η αναμέτρηση θα γίνει στο πλαίσιο του πρώτου ομίλου. Για το Κόσοβο, θα είναι το έκτο παιχνίδι στο θεσμό. Για το Μαυροβούνιο, το έβδομο. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 21:45, στο Stadiumi Fadil Vokrri. Το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο.

Η ομάδα που «καίγεται» για τη νίκη, είναι το Κόσοβο. Οι γηπεδούχοι τα έχουν πάει αρκετά καλά, σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Έτσι, έχουν καταφέρει να βρίσκονται ακόμα εντός του κόλπου της πρόκρισης. Έχουν έναν αγώνα λιγότερο από τη δεύτερη Τσεχία και είναι στο -4 από αυτήν. Ως εκ τούτου, οφείλουν να πάρουν σήμερα τους τρεις βαθμούς. Μετά από το σημερινό άλλωστε, θα τα παίξουν όλα για όλα στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με Τσεχία και Αγγλία. Τρεις τελικοί λοιπόν μένουν ουσιαστικά για το Κόσοβο. Απέναντι στο Μαυροβούνιο, είναι θεωρητικά ο πιο εύκολος. Χωρίς αμφιβολία, το ματς είναι must win για τους γηπεδούχους. Έχουν αποδείξει ότι είναι ανώτεροι σε όλα τα επίπεδα από τους αντιπάλους τους. Να σημειωθεί, ότι έχασαν μόλις μια φορά στα τελευταία 17 παιχνίδια τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης! Και κόντρα στην Αγγλία, όπου ηττήθηκαν με 5-3, έδειξαν ανταγωνιστικοί.

Από την άλλη, το Μαυροβούνιο δεν έχει στόχους. Μετά από έξι αναμετρήσεις έχει συγκεντρώσει μόλις τρεις βαθμούς. Συνεπώς, δεν μπορεί να ελπίζει ούτε μαθηματικά σε πρόκριση. Οι φιλοξενούμενοι απογοητεύουν με τις εμφανίσεις τους στον όμιλο. Προέρχονται από το 0-0 με τη Βουλγαρία. Δεν έχουν σκοράρει στα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς που έδωσαν. Το πρόβλημά τους στη δημιουργία είναι κάτι παραπάνω από φανερό. Βέβαια, η ομάδα είναι ντεφορμέ εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ενδεικτικά, δεν κέρδισαν στα 16 από τα 19 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, φιλικά και επίσημα. Απόψε μάλιστα, θα αγωνιστούν χωρίς τον αμυντικό Σάβιτς, και κάποιους άλλους σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Πλέον, ο Χατζίμπεγκιτς κάθεται στον πάγκο του Μαυροβουνίου, αλλά δεν προλαβαίνει να αλλάξει την εικόνα της ομάδας τόσο γρήγορα. Μάλλον, η… γερή δουλειά αναμένεται να γίνει μετά τα προκριματικά του Euro 2020.

Όλες οι συνθήκες σήμερα, είναι υπέρ του Κοσόβου. Παίζει στην έδρα του, έχει πολύ ισχυρό κίνητρο απέναντι σε μια ουσιαστικά αδιάφορη ομάδα. Επιπλέον, οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι και σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Καταλήξαμε λοιπόν, στο Κόσοβο -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν το Κόσοβο κερδίσει με ένα γκολ διαφορά), σε απόδοση 2.20.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ