Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πυρά Βελόπουλου κατά Χρυσοχοΐδη για το Τζόκερ: Να παραιτηθεί – Τον πήραν για Μέσι και τους βγήκε με λουμπαγκο (Audio)

Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας στον Real FM για το «τζόκερ-γκέιτ».

Συγκεκριμένα, ο κ. Βελόπουλος τόνισε: «Έπρεπε να παραιτηθεί ο Χρυσοχοΐδης. Είπε ότι θα πάει με το παιδί του να δει την ταινία. Ο υπουργός που είναι ο άνθρωπος που πρέπει να εφαρμόζει το νόμο λέει δημοσίως ότι θα παραβιάσει το νόμο. Σε ποια χώρα γίνονται αυτά τα πράγματα;
«Η ΝΔ τον πήρε για μεταγραφή του Μέσι και τους βγήκε με λουμπάγκο στη μέση. Είναι ο άνθρωπος που με την αστυνομία εφαρμόζουν το νόμο. Ο άνθρωπος αυτός δημοσίως παραβιάζει το νόμο. Θέλω να πιστεύω ότι είναι ένας επικοινωνιακός ελιγμός, ένα πυροτέχνημα για να ασχοληθούμε με αυτό και να αφήσουμε την υπόθεση των λαθροεισβολέων. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Χρυσοχοΐδης θα παραβιάσει το νόμο συνειδητά και το πιστεύει ότι θα το κάνει. Αν το εννοεί, πρέπει να παραιτηθεί. Δεν μπορεί να βγαίνει ο υπουργός και να λέει ότι θα παραβιάσει το νόμο», πρόσθεσε.
Πηγή: enikos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ