Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Η Σοφία κλέβει τον άντρα της Έλλης! Η νύχτα πάθους με τον Άρη

Ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Εδώ και αρκετά επεισόδια έχουμε δει πως έχει φουντώσει η κόντρα και ο πόλεμος μεταξύ της συντρόφου του Δημήτρη Μακρή, της Σοφίας και της κόρης του της Έλλης που δεν αποδέχεται το δεσμό του πατέρα της και θέλει να τοπριλίσει το γάμο τους και να τη διώξει από το σπίτι.

Στην κόντρα αυτή η Έλλη έχει φέρει το σύντροφό της τον Άρη στο σπίτι κυρίως για να νιώθει ότι έχει ένα στήριγμα, τη στιγμή που έχασε την Κάτια. Η Έλλη είναι ανασφαλής και έχει εμπιστοσύνη στον Άρη, ωστόσο αυτός δεν παίρνει θέση στην κόντρα με τη Σοφια, ενώ συχνά πυκνά παίρνει το μέρος του Δημήτρη και τη συμβουλεύει να τα βρει με τον πατέρα της και να αποδεχθεί τη νύφη της.

 

Η Σοφία μετά τις πρώτες προσπάθειες που έκανε να τα βρει με την Έλλη αρχίζει να φτιάχνει στο μυαλό της ένα πανούργο σχέδιο για να απομονώσει από τους πάντες την Έλλη και να την κάνει να ηττηθεί οριστικά στην άτυπη αναμέτρησή τους. ‘Ετσι βάζει στόχο τον Άρη, το σύντροφό της, ο οποίος τη γοητεύει κιόλας με το παρουσιαστικό και την ηρεμία που βγάζει.

Η Σοφία εκμεταλλεύεται την παρουσία του Χατζή στη ζωή της Έλλης και ρίχνει λάδι στη φωτιά με διάφορα κόλπα στη σχέση Άρη – Έλλης ενώ η ίδια φροντίζει να του μιλάει πάντα γλυκά και τρυφερά δείχνοντας το ενδιαφέρον και την εκτίμησή της.

Ο Άρης μετά από έναν άγριο τσακωμό με τον Χατζή, φεύγει και πάλι από το σπίτι του Μακρή, χωρίς να πει τίποτα στην Έλλη. Έλλη και Σοφία έχουν ξεκινήσει έναν ψυχρό πόλεμο.



Τελικά ο Δημήτρης και η Σοφία παντρεύονται, αλλά το γαμήλιο πάρτι με την βοήθεια της Έλλης εξελίσσεται σε φιάσκο…

Στο πάρτι εμφανίζεται ακάλεστος και ο Χατζής που τορπιλίζει την σχέση Άρη – Έλλης, ενώ στη συνέχεια θα δούμε πως Άρης και Σοφία θα περάσουν μια νύχτα μαζί.

Η Συνέχεια προβλέπεται εκρηκτική….

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ