Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ – Εξελίξεις: Η Κάτια θυμάται – Ο Νίκος εκτός ελέγχου

Ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

Οι μέρες στο κτήμα γίνονται όλο και πιο δύσκολες για την Κάτια, καθώς οι πρώτες μνήμες που έχει από το παρελθόν αλλά και η σχέση που αναπτύσσει με τον Αργύρη βγάζουν τον Νίκο εκτός εαυτού…

Ο Νίκος ζει στιγμές ευτυχίας καθώς έχει στο πλευρό του τη γυναίκα της ζωής του την Κάτια.

Όμως, στα επόμενα επεισόδια το σχέδιο του άντρα δεν εξελίσσεται όπως περίμενε. Συγκεκριμένα, όλα αλλάζουν όταν η Κάτια και ο Νίκος καλούν τον Αργύρη στο σπίτι τους για φαγητό.

Σύμφωνα με το my tv η βραδιά δεν ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο και ο Αργύρης αποχωρεί από το κτήμα. Ξαφνικά, όμως, συνειδητοποιεί πως κάτι ξέχασε και έτσι επιστρέφει στο σπίτι του φίλου του.

Φτάνοντας εκεί, βλέπει κάτι που τον σοκάρει. Σε αντίστοιχη κατάσταση βρίσκεται και η Κάτια, καθώς η απότομη αλλαγή συμπεριφοράς που έχει ο Νίκος τη φοβίζει ιδιαίτερα.

Η ίδια, μάλιστα, συνειδητοποιεί πως από τη στιγμή που μένει στο κτήμα μαζί του, η ζωή της κινδυνεύει. Τα πράγματα για τη γυναίκα γίνονται χειρότερα όταν εξομολογείται στον Νίκο κάποιες σκόρπιες μνήμες που έχει από το παρελθόν.

Στο άκουσμα της είδησης ο άντρας θορυβείται, καθώς γνωρίζει πολύ καλά πως αν η Κάτια βρει ξανά τη μνήμη της θα φύγει μακριά του και θα τη χάσει. Στη σκέψη και μόνο ο Νίκος θολώνει και προσπαθεί να βρει τρόπο για να την μπερδέψει. Ωστόσο, η ίδια πιέζει τον εαυτό της να θυμηθεί περισσότερα πράγματα για το παρελθόν της.

Από την άλλη, ο Αργύρης είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος καθώς υποψιάζεται πως ο Νίκος κακομεταχειρίζεται την Κάτια. Ο ίδιος αποφασίζει να βρίσκεται όσο περισσότερο μπορεί κοντά της.

Οι συχνές επισκέψεις του, όμως, στο κτήμα προκαλούν την οργή του Νίκου και η Κάτια, όσο κι αν δεν το θέλει, προσπαθεί να απομακρύνει τον Αργύρη. Παράλληλα, η Μαρίνα και ο Φώτης κοινοποιούν μια ανακοίνωση για την εξαφάνιση της Κάτιας και ελπίζουν πως αυτό θα τους βοηθήσει να τη βρουν.



Οι μέρες περνούν και ο Αργύρης, στην προσπάθεια του να προστατεύει την Κάτια, έρχεται ολοένα και πιο κοντά της. Οι δυο τους μέρα με την ημέρα δένονται, ενώ τα συναισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον δυναμώνουν.

Στο μεταξύ, ο Νίκος, παρατηρώντας την οικειότητα που αναπτύσσεται ανάμεσα στην αγαπημένη του και στον καλύτερο του φίλο, αρχίζει να χάνει την ψυχραιμία του και να βγαίνει εκτός ελέγχου! Ο ίδιος είναι ικανός να κάνει τα πάντα προκειμένου να μη χάσει ξανά την Κάτια από τη ζωή του…

Πηγή: .gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ