Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ – Εξελίξεις: Ο Τζαν και η Σανέμ πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ

Η Σανέμ βάζει τα πάντα στην άκρη και το ρίχνει για τα καλά στην παρακολούθηση! Προσπαθώντας να επιβεβαιώσει το προαίσθημά της ότι ο Εμρέ συνεργάζεται ακόμα κρυφά με την Αϊλίν, τον ακολουθεί κρυφά σε ένα εστιατόριο όπου πιστεύει ότι θα τη συναντήσει για φαγητό.

Αργότερα, παρακολουθεί τον Τζαν στο γυμvαστήριο για να ελέγχει τις κινήσεις του, μιας και η γοητευτική διευθύντρια της Compass Sports δεν τον αφήνει σε ησυχία ούτε εκεί. Όλα αυτά όμως την αναγκάζουν να παραμελήσει την πιο σημαντική δουλειά που της έχει ποτέ αναθέσει ο Τζαν!

 

Τα λάθη που έγιναν όσο η Σανέμ είχε το νου της στην παρακολούθηση του Τζαν αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια. Για να μην κινδυνεύσει η επιτυχία της καμπάνιας της Compass Sports, όλη η δημιουργική ομάδα της «Υπέροχης Ιδέας» θα αναγκαστεί να δουλέψει μέχρι το βράδυ, και ο Τζαν προσφέρει το σπίτι του ως πιο άνετο εργασιακό περιβάλλον.

Αντί να θυμώσει με τη Σανέμ για τα λάθη της, ο Τζαν τη συγχωρεί και της ανακοινώνει πως θα παρουσιάσει εκείνη την καμπάνια!

Η Compass Sports έχει οργανώσει πάρτι για να γιορτάσει τη νέα της διαφημιστική καμπάνια και η Σανέμ ετοιμάζεται να παρουσιάσει σε όλους τις ιδέες της. Στο πάρτι όμως εμφανίζεται ξαφνικά και η Αϊλίν και προσπαθεί για ακόμα μια φορά να τινάξει τα πάντα στον αέρα, σαμποτάροντας την παρουσίαση. Τελικά η Σανέμ χάρη στον αυθορμητισμό και την ευστροφία της καταφέρνει και πάλι να καταπλήξει τους πάντες. Η βραδιά κλείνει για τη Σανέμ με τον πιο γλυκό τρόπο, στην αγκαλιά του Τζαν!

Ο Τζαν και η Σανέμ είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ: Η Νεφέλη, μπροστά στον Παύλο, δίνει το σημείωμά του με το ποίημα στο Σωτήρη. Κι όλα θα αλλάξουν…

Καταιγιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ Η Νεφέλη ζητά από τον πατέρα της να καλέσουν τον Παύλο σε δείπνο. Η...