Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Δ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17-18-19-20

Δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ στο Δ ΚΥΚΛΟ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17-18-19-20

Επεισόδιο 16

Ο Λεωνίδας μαθαίνει την αλήθεια για την απαγωγή του Ζούβα από τον Σήφη κι ο Αχιλλέας αποφασίζει να ανοίξει τα χαρτιά του στη Ρενάτα σε σχέση με την Biosofo. Ο Ζούβας καταφέρνει να έρθει σε επικοινωνία με την Σύλβια και ο Σήφης αποκαλύπτει τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες.

Η Μαρίνα έρχεται σε άγρια κόντρα με τον Βλάση και η Φαίη δείχνει πιο αποφασισμένη από ποτέ να παντρευτεί τον Δαμιανό.

Τι θα συμβεί όταν ο Λεωνίδας έρθει αντιμέτωπος με τον Σήφη;

Πώς θα αντιδράσει η Ρενάτα στην απρόσμενη επαγγελματική πρόταση του Μάρκου;

Επεισόδιο 17

Ο Λεωνίδας γλυτώνει το Σήφη από τη σύλληψη για χάρη της Φλωρέτας, αλλά είναι απογοητευμένος από τη στάση της, ενώ η Ρενάτα κι ο Αχιλλέας έρχονται σε αντιπαράθεση για τη Φαίη και τη Σόφο. Την ίδια ώρα, η Φαίη πιέζει τον Αχιλλέα να προχωρήσουν τα σχέδιά τους για τη Biosofo.

Πώς θα εξελιχθεί ο καυγάς του Βλάση με τη Μαρίνα;

Τι θα απαντήσει η Ρενάτα στην πρόταση που της έκανε ο Μάρκος;

Και ποιο είναι το νέο σχέδιο που εφαρμόζει η Σύλβια για να βρει το Μάκη της;

Επεισόδιο 18

Ο Σήφης θέλει να εκδικηθεί τη Φλωρέτα γιατί νομίζει ότι αυτή ευθύνεται που παραλίγο να τον συλλάβει η Αστυνομία ενώ η Σύλβια επιμένει ότι η Φλωρέτα τον νοιάζεται σαν αν είναι η μάνα του!

Ο Αχιλλέας προσπαθεί να φέρει στα νερά του τη Ρενάτα έχοντας μάλλον αντίθετα αποτελέσματα, ενώ η Φαίη ετοιμάζεται να παντρευτεί το Δαμιανό για να προχωρήσει η συμφωνία με τη Biosofo.

Η Σύλβια και η Βάνα έχοντας χακάρει το κινητό του Σήφη, τον παρακολουθούν για να ξέρουν πού βρίσκεται συνεχώς ώστε να τους οδηγήσει εκεί που κρατούν τον Ζούβα. Θα δεχτεί η Ρενάτα την πρόταση του Μάρκου να συνεργαστεί μαζί του;

Επεισόδιο 19

Ο Μάρκος στριμώχνει όλο και περισσότερο τη Ρενάτα. Ο Ζαχαρίας εντοπίζει την αποθήκη που κρατούν τον Ζούβα, ενώ η Σύλβια και η Βάνα παρακολουθούν τον Σήφη. Η Ζωγραφιά βοηθάει το Δαμιανό να καταλάβει αν η Φαίη τον αγαπάει στ’ αλήθεια.

Η Μαρίνα και ο Βλάσης έρχονται πιο κοντά ενώ η Φλωρέτα και ο Λεωνίδας απομακρύνονται για τα καλά! Θα καταφέρουν οι φίλοι του Ζούβα να τον απελευθερώσουν;



Πώς θα αποφύγει η Ρενάτα τη συνάντηση με το Μάρκο χωρίς να υποψιαστεί κάτι ο Αχιλλέας;

Επεισόδιο 20

Ο Αχιλλέας κανονίζει πίσω από την πλάτη της Ρενάτας να έρθει ο Μάρκος στο σπίτι τους για δείπνο ενώ ο Λεωνίδας μαζί με την παρέα της αποθήκης καταφέρνουν να απελευθερώσουν τον Ζούβα. Ο

Βλάσης ζητάει από την Μαρίνα να τον βοηθήσει στο σχέδιο του και η Φλωρέτα προσπαθεί μάταια να εξηγήσει στον Λεωνίδα γιατί τόσο καιρό του έκρυβε την αλήθεια.

Πώς θα αντιδράσει η Σύλβια όταν ξαναβρεθεί επιτέλους με τον Μάκη της;

Τι θα συμβεί όταν η Ρενάτα ανακαλύψει τα σχέδια του Αχιλλέα;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 4 ΚΥΚΛΟΣ

10 ΕΔΩ

11 ΕΔΩ

12 ΕΔΩ

13 ΕΔΩ

14 ΕΔΩ

15 ΕΔΩ

Δείτε εδώ τα προηγούμενα επεισόδια της σειράς Έλα στη θέση μου

Για ενημέρωση στο facebook πατήστε ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 61-62

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 61-62 Επεισόδιο 61 Πόσο φιλική έχει γίνει η σχέση...