Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12

Ο Πέτρος πιέζει τη Δάφνη να πάει στην αστυνομία να καταγγείλει τον Στρατή ενώ η Κική ονειρεύεται τον γάμο της και τη μεγάλη ζωή που την περιμένει.

Η Χριστίνα είναι σκασμένη από την στενοχώρια της για την εξαφανισμένη μάνα της ενώ η Βενετία περνάει ζάχαρη με τη Σαββούλα σε σπα.


Η Μόνικα ψάχνει το λαχνό των παιδιών ενώ η Σμαράγδα απογοητευμένη απ’ αυτό που της έκανε ο Μάνος, ψάχνει τρόπους με το Νικόλα να εισπράξουν το λαχνό και αποφασίζει να επισκεφθεί δικηγόρο.

Η Δάφνη αποφασίζει να καταγγείλει το Στρατή. Η Κική κάνει το λάθος να επισκεφτεί το Βρανά αναζητώντας λύση στο θέμα της νομιμοποίησης των χρημάτων από το λαχνό.

Ο πανούργος Βρανάς θα καταλάβει ότι τα χρήματα για τα οποία του μιλάει η Μόνικα είναι από το λαχνό των παιδιών και θα τους κρατάει και αυτούς στο χέρι; Ο Βρανάς έχει στείλει τον Ζαφείρη, να εισπράξει το λαχνό της Σμαράγδας και του Νικόλα…



Δείτε το video και ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

10 ΕΔΩ

11 ΕΔΩ

13 ΕΔΩ

14 ΕΔΩ

15 ΕΔΩ

16-17-18-19-20 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ FANS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/4/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/4/2024 Παρασκευούλα με Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, με την διάθεση ανεβασμένη και την δίψα για...