Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6

Τα νέα για την αυτοκτονία του Γιάννου πέφτουν σαν κεραυνός στο Διαφάνι.

Το δαχτυλίδι του Σέργιου και ένα γράμμα που βρίσκονται πάνω του δεν αφήνουν καμία αμφιβολία… ο Γιάννος αυτοκτόνησε από ενοχές για τον φόνο του Σέργιου.

Ο Μιλτιάδης αρνείται να το πιστέψει, το ίδιο και η Μυρσίνη που συνεχίζει να πιστεύει στην ενοχή της Ελένης και δίνει στον Κυπραίο εντολή να μη σταματήσει τις έρευνες.

 

Η Ελένη και οι αδερφές της βουλιάζουν περισσότερο στις ενοχές τους. Είναι σίγουρες ότι κάποιος άλλος προκάλεσε το θάνατο του Γιάννου αλλά ο μόνος τρόπος να το αποδείξουν είναι να μιλήσουν για τη δική τους ενοχή.

Θα πάρουν αυτόν το δύσκολο δρόμο χωρίς επιστροφή; Η υπόθεση δεν κλείνει ούτε για τον Νέστορα που αναλαμβάνει ρόλο ιατροδικαστή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Αυτή είναι η υπόθεση και οι χαρακτήρες της νέας σειράς

Παράλληλα η Ασημίνα προσπαθεί να βγάλει απ’ την καρδιά και το μυαλό της τον Νικηφόρο, παρά τις πιέσεις του, ενώ ο Παναγιώτης αποφασίζει να εξομολογηθεί στον παπά Γρηγόρη ένα ένοχο μυστικό, που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα…

Δείτε το video και ΕΔΩ  

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

9 ΕΔΩ

10 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Άγριες Μέλισσες Fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 131 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 131 Οι ισορροπίες στο ζαχαροπλαστείο έχουν διαταραχτεί μετά...