Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: Το μεγάλο μυστικό της Σμαράγδας αποκαλύπτεται

Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και κομβικό ρόλο στις εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς θα παίξει η Σμαράγδα. Η γυναίκα όπως έχουμε δει διατηρεί εδώ και χρόνια μια σχέση πάθους και εξάρτησης με το μεγαλοεπιχειρηματία Άκη Αρώνη ο οποίος πληρώνει αρκετά λεφτά για τη διατήρηση του δεσμού τους, αλλά από την άλλη πλευρά βάζει και σκληρούς όρους στη Σμαράγδα.

Πιο σκληρό από όλα ήταν όταν την υποχρέωσε να μην κρατήσει το παιδί τους στο παρελθόν. ‘Η τουλάχιστον έτσι νομίζει ο Άκης Αρώνης. Όπως θα αποκαλυφθεί στα επόμενα επεισόδια η Σμαράγδα κράτησε το παιδί και θα επιχειρήσει να φέρει τον Αρώνη προ τετελεσμένων.

 

Το μεγάλο βήμα θα το κάνει αρχικά με το Λουκά στο πρόσωπο του οποίου βλέπει ένα καλό φίλο, υποστηρικτή και σύμμαχο στα σχέδιά της. Αυτός κερδίζει την εμπιστοσύνη της και η Σμαράγδα θα του εξομολογηθεί την σχέση της με τον Άκη και του αποκαλύπτει ένα μέρος του μεγάλου της μυστικού.

Στο μεταξύ ο Άκης μαθαίνει όλη την αλήθεια για την κόρη του την Ηλιάνα και τον Οδυσσέα και τι έγινε στην Κέρκυρα τον Σεπτέμβριο και πέφτει από τα σύννεφα! Χωρίς δεύτερη σκέψη, τη διώχνει από το σπίτι λέγοντας της ότι δεν πρόκειται να την συγχωρέσει ποτέ!

Στη συνέχεια πηγαίνει έξαλλος στην Κέρκυρα, στο σπίτι του Οδυσσέα και τον απειλεί ανοιχτά απαιτώντας να διακόψει κάθε σχέση με την κόρη του, ενώ δίνει διαταγή να σταματήσει η λασπολογία κατά του Μιχαήλ.

Η Ηλιάνα προσπαθεί να πλησιάσει τον πατέρα της, αλλά δεν καταφέρνει να τον κάνει να λυγίσει. Ανάμεσα σε Σμαράγδα και Λουκά αναπτύσσεται μια πολύ δυνατή φιλία.

Παράλληλα η Σμαράγδα φαίνεται αποφασισμένη να φέρει την κόρη της να ζήσει μαζί της, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτή η πράξη της και ειδικά σε ότι αφορά την αντίδραση του Άκη.



Κάποια στιγμή ο Άκης μπαίνει στο σπίτι της Σμαράγδας κι εκεί τον περιμένει η μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του!

Η κοπέλα του ανακοινώνει πως αυτό το κοριτσάκι είναι η κόρη τους κι αυτός παθαίνει τεράστια σύγχυση! Στη συνέχεια τον στριμώχνει χωρίς προηγούμενο και του ορίζει ένα τελεσίδικο!

Ο Άκης, έξαλλος με τη συμπεριφορά της Σμαράγδας, αποφασίζει να πάρει τη νομική συμβουλή του δικηγόρου του για το πως θα κινηθεί από δω και μπρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ