Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

8 ΛΕΞΕΙΣ – Εξελίξεις: «Με ξεφτίλισες» – Ο Άκης διώχνει την Ηλιάνα από το σπίτι!

Ανατρεπτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 ΛΕΞΕΙΣ

H Ηλιάνα με τη στήριξη του πατέρας της δεν φοβάται πλέον τίποτα και προχωράει στη διάλυση του γάμου της με τον Μιχαήλ. Ωστόσο τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα όσο τα φαντάζεται, καθώς μια αποκάλυψη φέρνει τα πάνω κάτω!

Ο Μιχαήλ καταφέρνει να πείσει τη μικρή Αριάδνη και να την πάρει από το σπίτι του Ακη, ενώ αναγκαστικά ακολουθεί και η Ηλιάνα, που δεν θέλει να αφήσει μόνο του το παιδί της. Τα πράγματα στο σπίτι όμως γίνονται ακόμα πιο δύσκολα για τον Μιχαήλ και την Ηλιάνα, αφού η ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι ψυχρή και τεταμένη.

 

Στο μεταξύ ο Οδυσσέας συμβουλεύει την Ηλιάνα να πάψει να παρακαλάει τον Μιχαήλ για διαζύγιο, να πάρει το παιδί και να πάνε στο σπίτι του Ακη: «Σταμάτα να έχεις αυτή την παθητική στάση. Δεν πρόκειται να σου κάνει τίποτα, να πάρεις το παιδί και να πας στο πατρικό σου». Παράλληλα ο Ακης συνεχίζει να πολεμάει τον Μιχαήλ με κάθε μέσο και την ίδια στιγμή στηρίζει την κόρη του. «Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, εγώ είμαι εδώ, πάρε την Αριάδνη και έλα εδώ μαζί μου, δεν πρόκειται να τολμήσει να σε πειράξει, μόνο πάνω από το πτώμα μου», της λέει και την πείθει να κάνει το επόμενο βήμα προς την ελευθερία της.

Ο Μιχαήλ γίνεται έξαλλος με τη συμπεριφορά της Ηλιάνας και απειλεί να την πάει στα δικαστήρια και να της πάρει την επιμέλεια του παιδιού, αλλά εκείνη δεν τον πιστεύει. Την ίδια στιγμή ο Οδυσσέας αποφασίζει να πάει στην Αθήνα για να είναι κοντά της. Λέει ψέματα σε όλους ότι πηγαίνει στην Κασσιόπη και φεύγει για την Αθήνα, όπου συναντά την Ηλιάνα και προσπαθεί να της δώσει κουράγιο, τη στιγμή που τα πράγματα δυσκολεύουν όλο και πιο πολύ.

Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ έχει καταφέρει να συγκεντρώσει επιβαρυντικά στοιχεία για την Ηλιάνα με σκοπό σε μια επικείμενη δίκη να την παρουσιάσει ως ψυχολογικά διαταραγμένη και να κερδίσει την επιμέλεια της μικρής Αριάδνης, ενώ αποφασίζει να πάει να πάρει πίσω το παιδί του.



Οταν ο Μιχαήλ θα πάει στο σπίτι του Ακη για να πάρει και πάλι την κόρη του, η κατάσταση θα ξεφύγει και απέναντι στις κατηγορίες του Ακη εναντίον του, θα αποκαλύψει αυτό που η Ηλιάνα δεν ήθελε ποτέ να αποκαλυφθεί, ειδικά στον πατέρα της: «Η κόρη σου δεν είναι τόσο αθώα όσο πιστεύεις. Είχε ερωτική σχέση με τον αδελφό μου και εγώ ο ίδιος τους έπιασα στο κρεβάτι, αλλά τη συγχώρησα», του λέει. Ο Ακης δεν πιστεύει στ΄ αυτιά του όταν μαθαίνει όλη την αλήθεια για την κόρη του την Ηλιάνα και τον Οδυσσέα και τι έγινε στην Κέρκυρα τον Σεπτέμβριο και πέφτει από τα σύννεφα! Γίνεται έξαλλος και χωρίς δεύτερη σκέψη, τη διώχνει από το σπίτι λέγοντάς της ότι δεν πρόκειται να τη συγχωρήσει ποτέ. «Με ξεφτίλισες, μου είπες ψέματα και αυτό δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι. Σήκω και φύγε από το σπίτι μου» της λέει και η Ηλιάνα κλαίγοντας βλέπει ότι μένει απροστάτευτη απ΄ όλους!

Αμέσως μετά ο Μιχαήλ «στριμώχνει» την Ηλιάνα και δεν της αφήνει καμία επιλογή στο θέμα της Αριάδνης: «Το παιδί θα μείνει μαζί μου, τελείωσε. Ή θα γίνει με το καλό ή θα σου το πάρω με δικαστήριο και ξέρεις ότι μπορώ». Την ίδια στιγμή ο Ακης εμφανίζεται στην Κέρκυρα, στο σπίτι του Οδυσσέα και τον απειλεί ανοιχτά απαιτώντας να διακόψει κάθε σχέση με την κόρη του: «Θα σε εξαφανίσω! Ασε ήσυχη την Ηλιάνα, γιατί θα έχεις να κάνεις μαζί μου και δεν αστειεύομαι». Παράλληλα όμως ο Ακης επιτίθεται στον Δημήτρη, κατηγορώντας τον ότι ήξερε για τον παράνομο δεσμό της αδελφής του, και οι μεταξύ τους σχέσεις γίνονται ακόμα χειρότερες, ενώ πάει και ζητάει συγγνώμη από τον Μιχαήλ για τη συμπεριφορά του και του ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να βοηθήσει ξανά την Ηλιάνα.

Πηγή: youweekly.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ – Spoiler: Ο Στέφανος κάνει μοιραία συμμαχία

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια του Β’ κύκλου της σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ  Η Αλεξάνδρα ξεκινάει να συνέρχεται, μετά την απρόσμενη συνάντηση με την Μαργέτα που την...