Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ELIF – Εξελίξεις: “Θα σε σκοτώσω”! Ο Σερντάρ απαγάγει και απειλεί με όπλο την Αρζού

Δραματικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της Τούρκικής σειράς ELIF.

Ο Ερκούτ φοβάται για το τι μπορεί να κάνει η Αρζού και την προειδοποιεί. Της προτείνει να μείνει στο σπίτι του και να σκεφθεί καλά πριν κάνει οτιδήποτε.

Η Αρζού είναι στο δωμάτιο της στην κλινική και ο Ερκούτ πηγαίνει να υπογράψει κάποια χαρτιά για το εξιτήριο. Όταν πηγαίνει να την πάρει από το δωμάτιο όμως διαπιστώνει πως η Αρζού έχει φύγει. Ζητάει να δει τα αρχεία από την κάμερα αλλά ο φρουρός δεν το επιτρέπει.

Ο Σερντάρ απαγάγει την Αρζού και την κρατάει δεμένη σε ένα μέρος. Είναι θυμωμένος μαζί της εξαιτίας της απώλειας της κόρης τους. Της λέει πως πρέπει να υποφέρει τις συνέπειες όλων όσων έκανε. “Θα πρέπει να πληρώσεις το τίμημα” της ξεκαθαρίζει ενώ η Αρζού αρχίζει να κλαίει και να του ζητά ακόμα μια ευκαιρία.

 

Ο Ερκούτ αναζητά την Αρζού αλλά δεν τη βρίσκει. Επιστρέφει στην κλινική και δωροδοκεί τον φρουρό για να του δείξει την καταγραφή της κάμερας.

Ο Ερκούτ βλέπει τον Σερντάρ να απαγάγει την Αρζού.

Η Ασουμάν υποψιάζεται τον Ερκούτ, φοβάται πως υπάρχει στη ζωή του άλλη γυναίκα. Όταν διαπιστώνει πως λείπουν τα βραχιόλια της αναστατώνεται. Και η Γκόντζα όμως υποψιάζεται τον άντρα της, τον Σερντάρ. Ο Σερντάρ προσπαθεί να την καθησυχάσει αλλά η Γκόντζα αμφισβητεί την ειλικρίνειά του…

Στη συνέχεια ο Σερντάρ πηγαίνει εκεί που κρατάει την Αρζού και την πιέζει να υπογράψει τα χαρτιά αλλά εκείνη αρνείται. Ο Σερντάρ τη σημαδεύει με ένα όπλο και την απειλεί. “Θα σε σκοτώσω” της λέει έξαλλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ