Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ELIF – Εξελίξεις: Ο Σερντάρ εκδικείται τους Εμίρογλου

Συναρπαστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς ELIF

Ο Σελίμ πηγαίνει τα έγγραφα στην Αλιγιέ για να τα υπογράψει και να πουλήσουν το κτηνοτροφικό κτήμα. Η Αλιγιέ όμως δεν μπορεί να το κάνει και αλλάζει γνώμη.

Ο Ουμίτ έρχεται για να μιλήσει με τον Σελίμ. Ο Σελίμ του εξηγεί πως η μητέρα του άλλαξε γνώμη για την πώληση του κτηνοτροφικού κτήματος την τελευταία στιγμή. Η Αλιγιέ τους διακόπτει και τελικά αποφασίζει να υπογράψει και να προχωρήσει η πώληση. Η Γκόντζα έχει κουραστεί από τον Σερντάρ και τη θλίψη, που νιώθει. Ο Σερντάρ ζητάει συγνώμη αλλά και την υποστήριξή της…

 

Ο Ουμίτ ενημερώνει τον Σελίμ πως η εταιρία που ήθελε να αγοράσει το κτηνοτροφικό κτήμα δίνει τα μισά χρήματα από την αρχική προσφορά. Ο Σελίμ απελπισμένος δέχεται τη νέα πρόταση.

Η Γκόντζα θέλει να αγοράσει κοσμήματα και μαθαίνει πως δεν έχει πια χρήματα. Ο Σελίμ είναι απελπισμένος καθώς δεν καταφέρνει να κλείσει μια επαγγελματική συμφωνία. Όλοι τον αναζητούν και ανησυχούν για εκείνον.

Η οικογένεια ανησυχεί για τον Σελίμ αλλά δεν μπορούν να τον βρουν πουθενά. Ο Ουμίτ πιστεύει πως ξέρει που μπορεί να βρίσκεται ο Σελίμ και πράγματι τον βρίσκει.

Η Γκόντζα μιλάει με τον λογιστή και της λέει πως τα χρήματα τα ξόδεψε ο Σερντάρ. Η Γκόντζα ρωτάει σχετικά τον Σερντάρ και εκείνος της λέει πως χρησιμοποίησε τα χρήματα για να αγοράσει γη και να χτίσει ένα σπίτι ώστε να ζήσουν εκεί ευτυχισμένοι.

Ο Ουμίτ ενημερώνει τον Σερντάρ για τις εξελίξεις στην οικογένεια Εμίρογλου ενώ τον ρωτάει γιατί τα κάνει όλα αυτά. Ο Σερντάρ του απαντάει πως είναι μια προσωπική υπόθεση. Ο Ουμίτ του λέει πως στη φυλακή ήταν σαν αδέλφια και αυτό δεν θα αλλάξει…

Ο Σελίμ δεν μπορεί να πληρώνει τον μισθό του Ουμίτ και εκείνος του προτείνει να του δίνει λιγότερα χρήματα για να τον βοηθήσει. Ο Σερντάρ καταστρώνει νέα σχέδια για να καταστρέψει την οικογένεια Εμίρογλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ