Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ – Εξελίξεις: Η Αλεξία και ο Μάξιμος αδέλφια;

Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ

Ο Νικηφόρος έχει πείσει τον Μάξιμο να παντρευτεί την Αλεξία, προκειμένου να γλιτώσει από τους τοκογλύφους, αλλά την ίδια στιγμή η Δέσποινα και η Ασπασία εκφράζουν με κάθε τρόπο τις αντιρρήσεις τους.

Ωστόσο, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια η Ασπασία έχει πιο σημαντικούς λόγους να μην θέλει αυτόν τον γάμο…

Οι ήρωες καλούνται να διαχειριστούν πολλά ανοιχτά μέτωπα που αφορούν το παρελθόν, αλλά κυρίως το παρόν. Ο ήρωας που φαίνεται να κινεί περισσότερο τα νήματα, είναι ο Νικηφόρος Απέργης. Ένας άντρας δίχως ηθικά ερείσματα, ο οποίος, προκειμένου να πετύχει τα σχέδια του, δεν λογαριάζει κανέναν και τίποτα.

Έπειτα, λοιπόν, από κάποια προειδοποιητικά χτυπήματα των τοκογλύφων, ο άντρας πιέζει τον γιο του Μάξιμο να παντρευτεί την Αλεξία Στεργίου, η οποία είναι οικονομικά ευκατάστατη, για να σωθούν μια και καλή και να μην κινδυνέψει η σωματική ακεραιότητα κανενός άλλου. Όπως και γίνεται.

Ο Μάξιμος πείθει την Αλεξία να τον συγχωρέσει για την απιστία του και να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, ενώ αμέσως της κάνει πρόταση γάμου. Για αυτή την εξέλιξη, όμως, δεν χαίρεται ούτε η μητέρα του αγοριού, η Ασπασία, ούτε η γιαγιά της κοπέλας, η Δέσποινα.

Η καθεμία για τους δικούς της λόγους. Στο μεταξύ, η Δέσποινα είναι πεπεισμένη ότι πρόκειται για ακόμα ένα σχέδιο του Νικηφόρου, ο οποίος επιδιώκει να πάρει στα χέρια του την περιουσία της εγγονής της, αλλά εκείνη είναι τόσο ερωτευμένη με τον Μάξιμο που δεν ακούει κανέναν και τίποτα.

Στα προσεχή επεισόδια οι δύο γυναίκες αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

 

Η Δέσποινα συναντάει την πρώην σύντροφο του γιου της, του Ιάκωβου, την Ασπασία, και της ζητάει να καταστρώσουν από κοινού ένα σχέδιο προκειμένου να αποτρέψουν τον γάμο της Αλεξίας και του Μάξιμου. Η Δέσποινα, από την πλευρά της, προσπαθεί να βρει αποδεικτικά στοιχεία εις βάρος του Νικηφόρου που να επιβεβαιώνουν τις κατηγορίες της τόσο για εκείνον όσο και για τον Μάξιμο, ενώ η Ασπασία συμφωνεί πως πρέπει να κάνουν κάτι άμεσα, αλλά για πολύ σοβαρούς λόγους που δεν μπορεί να αποκαλύψει σε κανέναν, σύμφωνα με το My tv.

Στο παρελθόν, η ίδια είχε κάνει έρωτα με τον Ιάκωβο και αργότερα με τον Νικηφόρο, και έχει υποψίες πως τα δύο παιδιά είναι αδέλφια. Έτσι, παίρνει δείγματα από τον Μάξιμο και τον Νικηφόρο προκειμένου να κάνει κρυφά από όλους τεστ DΝΑ. Έπειτα, αφού συγκεντρώνει τα δείγματα και από τον άντρα της και από τον γιο της, τα στέλνει σε εργαστήριο για τεστ DΝΑ, για να μάθει τι πραγματικά συνδέει τον Μάξιμο και την Αλεξία, όσο κι αν αυτό την τρομάζει. Αυτό που δεν γνωρίζουν, όμως, η Δέσποινα και η Ασπασία είναι ότι ο Νικηφόρος βρίσκεται ένα βήμα μπροστά, προλαβαίνοντας τις εξελίξεις.

Πηγή: gossip-tv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ