Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ: Αυτή είναι η υπόθεση και οι χαρακτήρες της νέας σειράς

Δείτε την υπόθεση και τους χαρακτήρες της νέας σειράς του Alpha ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ

Η πολυαναμενόμενη σειρά θα κάνει πρεμιέρα αύριο, Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 21:00 με διπλό επεισόδιο και θα προβάλλεται καθημερινά στις 19:30, πριν από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ιστορία που θα καθηλώσει και θα συναρπάσει το τηλεοπτικό κοινό

Τέσσερις φίλοι. Ένα κορίτσι. Τρία αγόρια. Τους συνδέει η ανεμελιά των παιδικών χρόνων, η εφηβεία, ο έρωτας, η αγάπη. Τους χωρίζει η ζωή. Ένοχα μυστικά από το παρελθόν στοιχειώνουν τις ζωές των ηρώων μας.

 

Οι αμαρτίες των παλιών αναγκάζουν τους νέους να παλέψουν με τους προσωπικούς τους δαίμονες προκειμένου να βρουν την ευτυχία και να γνωρίσουν την αγάπη. Η μοίρα όμως δεν είναι εύκολη αντίπαλος: θα κάνουν λάθη, θα πληγωθούν και θα έρθουν αντιμέτωποι με την απώλεια και το θάνατο. Ένα γαϊτανάκι γεγονότων, συμπτώσεων, δοκιμασιών, συναισθημάτων και ανομολόγητων πόθων οδηγεί τους πρωταγωνιστές σε βίους παράλληλους που θα μας ταξιδέψουν από τη Ρόδο και την Κύπρο έως τη Βαρκελώνη και την Ινδία. Μυστικά και ψέματα ρίχνουν σκοτάδι στο μονοπάτι προς τη φωτεινή αλήθεια της αγάπης, η οποία θα παλέψει για να νικήσει και να βρει το δρόμο της έως τις καρδιές αυτών που την αξίζουν πραγματικά…

Θα αφήσουν πίσω τους το σκοτάδι ακολουθώντας τη λάμψη που ρίχνουν τα “Αστέρια στην άμμο;”

Σενάριο: Ρένα Ρίγγα

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Νικολαΐδης.

Ηθοποιοί: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Δημοσθένης Παπαδόπουλος, Μυρτώ Αλικάκη, Πέτρος Λαγούτης, Σοφία Βογιατζάκη, Λουκία Πιστιόλα, Ρένος Ρώτας, Λαμπρινή Σκρέκα, Φώτης Κάραλης, Λυδία Σγουράκη, Στέλιος Ανδρονίκου, Έλενα Πιερίδου, Θεόφιλος Πασχάλης, Βερόνικα Ηλιοπούλου, Γιώργος Αναγιωτός, Αστέρω Κυπριανού, Άννα Μπεζάν, Χριστίνα Παγκάλη, Ελευθερία Ανδρέου, Ελένη Διαμαντίδου, Θανάσης Δρακόπουλος, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Μανώλης Μιχαηλίδης, Έλενα Ευσταθίου κ.ά. Παραγωγή: Alpha Κύπρου

ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ – ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

ΑΛΕΞΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ (Λαμπρινή Σκρέκα)

Γόνος αστικής οικογένειας της Ρόδου. Όμορφη, συνεσταλμένη, με μια παιδική αθωότητα και αφέλεια. Στερήθηκε τους γονείς της, τους οποίους λάτρευε, σε πολύ μικρή ηλικία. Ο κόσμος της όλος κατέρρευσε και ποτέ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ. Μεγάλωσε με την αυστηρή γιαγιά της, την οποία σέβεται και αγαπά η οποία όμως ποτέ δεν κατάφερε να την πλησιάσει συναισθηματικά. Στην ηλικία των 10 χρόνων, και ενώ πίστευε πως ζούσε μια παραμυθένια ζωή, ο πατέρας της εγκαταλείπει την οικογένειά του, φεύγει μακριά και όταν τα νέα φτάνουν ότι χάθηκε κάπου στη μακρινή Ινδία, η μητέρα δεν αντέχει και πεθαίνει. Η Αλεξία εισπράττει ως παιδί, απόρριψη από τους γονείς της. Μοναδική της παρηγοριά οι τρεις φίλοι της, οι συνομήλικοί της σύντροφοι στο παιχνίδι, στην περιπέτεια, στον έρωτα, στην ωριμότητα, στις δύσκολες στιγμές: ο Μάξιμος, ο Ανδρέας και ο Ίωνας. Μεγαλώνοντας γίνεται μια ανασφαλής γυναίκα με χαμηλή αυτοεκτίμηση. Αναζητά πάντα την αγάπη, την στοργή, την ειλικρίνεια αλλά μπερδεύεται. Παντρεύεται με τον Μάξιμο αλλά για άλλη μια φορά η αλήθεια, σκληρή και αδυσώπητη, της χτυπά την πόρτα. Τίποτα δεν ήταν όπως νόμιζε και κανέναν δεν ήξερε τόσο καλά όσο θεωρούσε. Θα αναγκαστεί να ανδρειωθεί και να παλέψει για ό,τι πολυτιμότερο της χάρισε η ζωή, το παιδί της κι όταν πέσουν οι μάσκες τότε θα γνωρίσει και την αληθινή αγάπη, που ήταν πάντα τόσο κοντά κι όμως τόσο μακριά της.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ (Μίρκα Παπακωνσταντίνου)

Η γιαγιά της Αλεξίας. Αυστηρή γυναίκα, δογματική, δεν επιτρέπει στον εαυτό της να χαρεί τη ζωή παρά μόνο μέσα από τους κανόνες της. Μοναδική της έγνοια όλα αυτά τα χρόνια ήταν να προστατέψει την Αλεξία από την σκληρή αλήθεια, από τα κρυμμένα μυστικά που βαρύνουν την ίδια και όλη την οικογένεια Στεργίου. Απομονώθηκε από όλους και από όλα για να μην γίνει η αιτία να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και μαθευτούν όλα όσα έβλαψαν την οικογένεια της και ανάγκασαν τον γιο της να ζήσει μια ζωή που ποτέ δεν επέλεξε. Η Δέσποινα Στεργίου σήμερα καμαρώνει την εγγονή που ανέστησε και φανερώνει πια τον πραγματικό της χαρακτήρα, την τρυφερή και προστατευτική της όψη, την οποία θα επισφραγίσει με την υπέρτατη θυσία που θα κάνει για την εγγονή της.



ΙΑΚΩΒΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ (Δημοσθένης Παπαδόπουλος)

Μοναδικός κληρονόμος μιας αρκετά ευκατάστατης οικογένειας της Ρόδου, με παρελθόν βαρύ σαν ιστορία. Ο Ιάκωβος όταν γίνεται κοινωνός των άνομων ενεργειών του πατέρα του αναγκάζεται να θέσει τον εαυτό του σε δεύτερη μοίρα προκειμένου να γλιτώσει τους γονείς του από τον διασυρμό και την κοινωνική κατακραυγή. Κατόπιν εκβιασμών και πιέσεων παντρεύεται μια γυναίκα που ποτέ δεν αγάπησε, την Χαρίκλεια. Μοναδική όαση σε αυτόν γάμο ήταν η κόρη του Αλεξία, στην οποία είχε παθολογική αδυναμία και στην οποία αφοσιώθηκε ψυχή τε και σώματι προκειμένου να ξεχάσει την μεγάλη και μοναδική του αγάπη, την γυναίκα που ερωτεύτηκε με μια ματιά, την Ασπασία. Η μοίρα όμως δοκιμάζει και τον Ιάκωβο. Σε ένα παιχνίδι σύγκρουσης και πάλης με τον ίδιο του τον εαυτό, χάνοντας τον έλεγχο των καταστάσεων, μπλέκεται στα γρανάζια του έρωτα και κάνει το μεγάλο λάθος. Η Αλκμήνη, η κοπέλα που είχε προσληφθεί στην έπαυλη Στεργίου με σκοπό την φροντίδα και ανατροφή της Αλεξίας, μένει έγκυος από τον Ιάκωβο. Τα ένοχα μυστικά από το παρελθόν και το σκοτεινό και αβέβαιο μέλλον αναγκάζουν τον Ιάκωβο να εγκαταλείψει την οικογένεια του. Κάπου στις μακρινές Ινδίες σκηνοθετεί τον θάνατό του και προσπαθεί να γυρίσει σελίδα στην ζωή του αλλάζοντας ακόμη και ταυτότητα. Χρόνια μετά, βασανισμένος από τύψεις αποφασίζει να επιστρέψει ινκόγκνιτο στον τόπο του με το όνομα Κάρολος Στεφανίδης προκειμένου να φέρει σε επαφή τις δυο του κόρες, να τις προστατέψει από τα αρπακτικά που εποφθαλμιούν την περιουσία και να διορθώσει τα λάθη του.

ΝΙΚΗ ΑΝΥΦΑΝΤΗ (Λυδία Σγουράκη)

Ετεροθαλής αδελφή της Αλεξίας, κόρη του Ιάκωβου και της Αλκμήνης. Μεγάλωσε με την μητέρα της και την γιαγιά της σε ένα ορεινό χωριό της Κύπρου. Από τις πρώτες στιγμές της ζωής της έζησε δύσκολα χρόνια, αναγκασμένη να στερείται ακόμη και τα βασικά υλικά αγαθά. Αυτό όμως που την σημάδεψε ανεξίτηλα ήταν η έλλειψη της πατρικής παρουσίας, η έλλειψη μιας φυσιολογικής οικογένειας. Μεγάλωσε μπολιασμένη με μίσος και κακία για τον άγνωστο άνδρα, τον πατέρα της, που κατέστρεψε τις ζωές τους. Σχεδόν πεπεισμένη πως όλοι οι άνδρες είναι επικίνδυνοι και πληγώνουν ανεπανόρθωτα τις γυναίκες, κρατά αποστάσεις από το αρσενικό φύλο και τους κοιτά με καχυποψία. Την εικόνα αυτή θα της ανατρέψει ο Λουκάς Ιωάννου, o ιατρός που αναλαμβάνει την θεραπεία της μητέρας της και κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να την σώσει. Δυστυχώς όμως η υγεία της Αλκμήνης έχει κλονιστεί ανεπανόρθωτα και η Νίκη λίγο πριν την χάσει της υπόσχεται να εκπληρώσει την τελευταία της επιθυμία. Ορκίζεται να εκδικηθεί τον Ιάκωβο Στεργίου και ότι πολυτιμότερο έχει στον κόσμο, την κόρη του.

ΜΑΞΙΜΟΣ ΑΠΕΡΓΗΣ (Ρένος Ρώτας)

Ένας από τους τρεις φίλους της Αλεξίας και ο παιδικός της έρωτας. Είναι μεγαλοαστός της Ρόδου, γιος του γνωστού και επιτυχημένου δικηγόρου Νικηφόρου Απέργη. Ο Μάξιμος, νάρκισσος και επιπόλαιος, παρότι αγαπά την Αλεξία από τότε που θυμάται τον εαυτό του θα την πληγώσει ανεπανόρθωτα. Δεν είναι βιβλίο ανοιχτό, είναι ένας άνθρωπος με αρκετές σκοτεινές πλευρές που επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τον πατέρα του και θα γίνει υποχείριο του. Η Αλεξία νομίζει ότι είναι ο έρωτας της ζωής της, θεωρεί πως με τον Μάξιμο θα αποκτήσει την οικογένεια που ποτέ δεν είχε και δέχεται την πρόταση γάμου. Όμως τα κίνητρα του Μάξιμου και του πατέρα του είναι δόλια, καθώς ο βασικός τους στόχος είναι να εκμεταλλευτούν την περιουσία της Αλεξίας προκειμένου να σωθεί από τους τοκογλύφους ο Νικηφόρος. Όταν η Αλεξία μάθει πως ο Μάξιμος την εξαπάτησε, θα τον απορρίψει δίχως δεύτερη σκέψη και τότε εκείνος θα συνειδητοποιήσει πως η Αλεξία ήταν ο έρωτας της ζωής του.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ (Θεόφιλος Πασχάλης)

Συνομήλικος με την Αλεξία και τον Μάξιμο και ο λιγότερο προνομιούχος. Μεγαλωμένος σε μια οικογένεια που με κόπο εξασφάλιζε τα προς το ζην καθώς ο πατέρας του ήταν ψαράς, από τότε που θυμάται τον εαυτό του έκανε πάντα όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον για τον ίδιο και την οικογένεια του. Σπούδασε εμποροπλοίαρχος και ξεκίνησε να ασχολείται με αυτό, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε πως δεν μπορούσε να ζήσει μακριά από τους δικούς του και το νησί του και επιστρέφει στην Ρόδο όπου και ανοίγει ένα restaurant με βιολογικά προϊόντα. Έχει σχέση με μια νέα και ωραία κοπέλα την Μαργαρίτα, την οποία και αγαπά αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα που θα ολοκληρώσει την σχέση τους. Ερωτευμένος από παιδί με την Αλεξία, είναι αυτός που στο τέλος κερδίζει την αγάπη της.

ΙΩΝΑΣ ΜΑΚΡΟΓΙΑΝΝΗΣ (Φώτης Καράλης)

Ένας ιππότης με τρυφερή καρδιά. Το τελευταίο μέλος «της παρέας του ανεμόμυλου», όπως συνήθιζαν από παιδιά να λένε και οι τέσσερις. Μοναχοπαίδι ευκατάστατης οικογένειας, φεύγει από την Ρόδο για να σπουδάσει στην Αθήνα. Εκεί γνωρίζει και ερωτεύεται την Αριάδνη στην οποία κάνει πρόταση γάμου. Επιστρέφοντας στο νησί για τις προετοιμασίες του γάμου ο Ίων θα βρεθεί προ εκπλήξεως όταν ανακαλύψει πως η Αριάδνη δεν τον γνώρισε τυχαία. Η παρέα του ανεμόμυλου θα μπλεχτεί σε περιπέτειες, η μια συμφορά θα διαδέχεται την επόμενη και αυτός που θα πληγωθεί περισσότερο θα είναι ο Ίων όταν συνειδητοποιήσει πως σχεδόν όλοι γνώριζαν για τον μεγάλο έρωτα της Αριάδνης και την παράνομη σχέση της με τον Μάξιμο. Το μεγάλο πάθος του Ίωνα για την Αλεξία, που ποτέ δεν έσβησε, φουντώνει και πάλι και αυτή την φορά δεν θα μείνει απλώς και μόνο στην φαντασία του. Θα πάρει σάρκα και οστά και θα ανατρέψει τις ζωές όλων, καθώς από την σχέση αυτή θα προκύψει ένα παιδί. Ένα παιδί που ο Ίων θα μάθει πως είναι πατέρας του, όταν αυτό θα βρεθεί αντιμέτωπο με τον θάνατο και όταν εκείνος θα έχει γυρίσει σελίδα στην ζωή του και θα έχει αποκτήσει την δική του οικογένεια.

ΑΣΠΑΣΙΑ ΑΠΕΡΓΗ (Μυρτώ Αλικάκη)

Η μητέρα του Μάξιμου, ένα αερικό της τέχνης, ευαίσθητη και αλαφροΐσκιωτη. Ο μόνος άνθρωπος που άγγιξε την καρδιά της και μπόρεσε να καταλάβει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της ήταν ο Ιάκωβος Στεργίου, τον οποίο και αγάπησε με όλη την δύναμη της ψυχής της. Δυστυχώς όμως ο έρωτας αυτός ήταν ευθύς εξ αρχής καταδικασμένος. Ο Ιάκωβος θα αναγκαστεί να την εγκαταλείψει και εκείνη άβουλη και ανήμπορη να πιάσει από την αρχή το νήμα της ζωής της θα παντρευτεί τον Νικηφόρο Απέργη. Δε θα τον αγαπήσει ποτέ και θα βυθιστεί σιγά σιγά στον δικό της κόσμο, με μοναδική συντροφιά την τέχνη της. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να απομονωθεί από την εγκόσμια ζωή και να αποκτήσει κάποιες ιδιαίτερες ικανότητες που στα μάτια των άλλων φαντάζουν απόκοσμες. Αυτός που θα την αναστήσει και θα δώσει και πάλι νόημα στην ζωή της θα είναι ο Ιάκωβος, του οποίου η επιστροφή θα σηματοδοτήσει μια σειρά θετικών εξελίξεων στην ζωή της Ασπασίας.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΑΠΕΡΓΗΣ (Πέτρος Λαγούτης)

Πατέρας του Μάξιμου και σύζυγος της Ασπασίας, γνωστός και επιτυχημένος δικηγόρος. Αδίστακτος και χωρίς ηθικά ερείσματα κάνει πάντα αυτό που θέλει χωρίς να λογαριάζει την οικογένειά του. Καταπιεστικός με τον γιο του και αδιάφορος με τη γυναίκα του. Δεν θα διστάσει να φτάσει μέχρι τον φόνο όταν αισθανθεί πως διακυβεύονται τα συμφέροντά του. Μυστικά και ψέματα έρχονται στο φως και αποκαλύπτουν τις έκνομες ενέργειες του. Το κουβάρι ξετυλίγεται και ο Νικηφόρος θα κινδυνεύσει να καταλήξει εκεί που αρκετοί πιστεύουν πως ανήκει, στην φυλακή.



ΒΕΡΑ ΦΩΚΙΑΛΗ (Σοφία Βογιατζάκη)

Οικονόμος στην οικία Στεργίου. Η χαρά της ζωής, το στήριγμα της Αλεξίας αλλά και της Δέσποινας Στεργίου όσο κι αν δεν το παραδέχεται. Αφοσιωμένη, εξαιρετική μαγείρισσα, κοινωνική, πρόσχαρη. Αγαπάει την Δέσποινα και την Αλεξία σαν οικογένεια της και είναι πάντα δίπλα τους σε κάθε στιγμή της ζωής τους. Η Βέρα έχει μια μεγάλη αδυναμία, τη μικρή Αγάπη, την κόρη της καλύτερής της φίλης. Από τη μέρα που η μικρή Αγάπη έχασε τους γονείς της σε τροχαίο δυστύχημα και μην έχοντας άλλους συγγενείς οδηγήθηκε σε ορφανοτροφείο, η Βέρα δέθηκε με το παιδί σα να ήταν δικό της. Το ίδιο ισχύει και για την Αγάπη, η οποία κάθε φορά που τη βλέπει νιώθει απέραντη ευτυχία. Βασικός σκοπός της Βέρας είναι να καταφέρει μια μέρα να αναλάβει εξ ολοκλήρου την φροντίδα της μικρής και να της προσφέρει όσα ονειρεύεται.

ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ (Άννα Μπεζάν)

Η Αριάδνη είναι μια ωραία, φιλόδοξη και αρκετά τολμηρή κοπέλα. Θα ρισκάρει επικίνδυνα και κάποιες στιγμές θα παίξει τη ζωή της κορώνα-γράμματα όταν θα παίζει σε διπλό ταμπλό ως ερωμένη του Μάξιμου και αρραβωνιαστικιά του Ίωνα. Γνωρίζει τον Μάξιμο στο πανεπιστήμιο, στην Αθήνα και συνάπτει μαζί του παράνομη ερωτική σχέση. Όταν η Αλεξία μαθαίνει για τη σχέση τους τα πάντα γκρεμίζονται. Η Αριάδνη χάνει τον Μάξιμο αλλά δεν αποθαρρύνεται. Γνωρίζει τον Ίωνα – το πιο ευαίσθητο μέλος «της παρέας του ανεμόμυλου» – και καταφέρνει εύκολα να κερδίσει την καρδιά του. Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας όλη η αλήθεια θα δει το φως της δημοσιότητας, μυστικά και ψέματα αποκαλύπτονται το ένα μετά το άλλο, ο θύτης γίνεται θύμα και το αντίστροφο. Η Αριάδνη θα είναι πάντα η μεγάλη αντίπαλος της Αλεξίας και οι δύο κοπέλες θα δώσουν σκληρή μάχη για να κερδίσουν την καρδιά του Μάξιμου.

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΥΠΡΙΩΤΗ (Λουκία Πιστιόλα)

Η μητέρα του Λουκά και πρώην σύζυγος του Αλέξανδρου, έχει αμπέλια και αποστακτήρια και φτιάχνει την καλύτερη κουμανταρία της Κύπρου. Πριν από πολλά χρόνια καταδικάστηκε σε φυλάκιση όταν συνελήφθη ως ηθική αυτουργός για μια μεγάλη απάτη εις βάρος γνωστής τράπεζας. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος χώρισε με τον Αλέξανδρο, στερήθηκε το γιο της και έχασε τα κτήματά της. Όταν αποφυλακίστηκε, ο Αλέξανδρος της έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία καθώς της πρόσφερε και πάλι την δυνατότητα να ασχοληθεί με αυτό που αγαπούσε ίσως περισσότερο και από την ζωή της, τα αμπέλια της. Είχε αγοράσει τα κτήματά της όταν βγήκαν σε πλειστηριασμό και τα είχε γράψει στο όνομα του Λουκά. Η Μαριάννα θα προσπαθήσει να μηδενίσει το κοντέρ και να αρχίσει την ζωή της και πάλι από την αρχή, έχει όμως μια δύσκολη αποστολή να κερδίσει ξανά την καρδιά του γιου της.

ΛΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ (Στέλιος Ανδρονίκου)

Οι γονείς του, Αλέξανδρος και Μαριάννα, χώρισαν όταν ήταν μικρός και μεγάλωσε στην Αθήνα μαζί με τον πατέρα του. Είναι βαφτισιμιός της Δέσποινας Στεργίου και τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του έχουν ιδιαίτερες σχέσεις με αυτήν την οικογένεια. Έχει σπουδάσει ιατρός και διορίζεται σε νοσοκομείο της Κύπρου, εκεί όπου νοσηλεύεται η Αλκμήνη λίγο πριν πεθάνει. Έτσι γνωρίζεται με την Νίκη με την οποία αποκτά μια περίεργη σχέση που ούτε ο ίδιος θα μπορέσει να αποκωδικοποιήσει γρήγορα. Της συμπαραστέκεται και την βοηθά ίσως περισσότερο από όσο θα φανταζόταν κανείς και σύντομα αυτή η σχέση γίνεται ερωτική. Η Νίκη τρομαγμένη από τα δυνατά της συναισθήματα θα τον εγκαταλείψει. Κάποια στιγμή θα ξανασυναντηθούν τυχαία.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ (Λουκάς Ζήκος)

Ο Αλέξανδρος είναι λογιστής και ζει στην Αθήνα. Πριν από πολλά χρόνια ήταν παντρεμένος με την Μαριάννα, με την οποία αναγκάστηκε να χωρίσει και έχει έναν γιο, τον Λουκά τον οποίο μεγάλωσε μόνος του. Φίλος του Ιάκωβου και όλης της οικογένειας Στεργίου, είναι πάντα δίπλα τους σε κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής τους. Είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει όλα τα μυστικά τους, αυτός που τους συμπαραστέκεται και τους βοηθά σε κάθε είδους πρόβλημα και που παίζει πάντα καταλυτικό ρόλο σε κάθε σημαντικό γεγονός της ζωής τους.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127 Η συμφιλίωση της Αριάδνης με τη Βασιλική κάνει...