Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/8/2019

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/8/2019

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα, γινόμαστε πιο συναισθηματικοί, τρυφεροί, προστατευτικοί, διαισθητικοί, νοσταλγικοί αλλά και ιδιαίτερα ανασφαλείς και κυκλοθυμικοί! Θετικότερες συναισθηματικές εξελίξεις θα έχουν Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύες!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Οι εξελίξεις γύρω σου, Κριέ, είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να κάνεις αρκετό κουράγιο, για να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Από σήμερα και στο εξής, οι ευκαιρίες θα σου εμφανίζονται η μία μετά την άλλη και μπορείς να επιδιώξεις τους στόχους σου με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα στα αισθηματικά σου, Κριέ, να συζητήσεις ανοιχτά με το σύντροφό σου, για να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που τραυματίζουν τη σχέση σας και σας πληγώνουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις αυτά που θέλεις, Κριέ, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Πρόσεξε μόνο τα περιττά έξοδα, για να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Για να εξελιχθείς, Ταύρε μου, πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και μπορεί ν’ αποτελούν εμπόδιο στην πορεία σου. Μετά θα εστιάσεις, ενεργά κι ευκολότερα, στο μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ταύρε, σήμερα θα κινηθούν σε καλά επίπεδα, αν δεν εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το σύντροφό σου για μικροπροβλήματα της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πάντα με την ευελιξία που έχεις, Ταύρε, καταφέρνεις πολλά στο χώρο της εργασίας σου. Απόφυγε όμως σήμερα να κλείσεις συμφωνίες, στις οποίες δεν μπορείς ν’ ανταπεξέλθεις. Οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στα οικονομικά σου. Ό,τι κάνεις, πρέπει να είναι πολύ καλά υπολογισμένο, αφού τα έξοδα για περιττές αγορές θα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Απαιτείται, Δίδυμέ μου, να εστιάσεις στις σκοτεινές «γωνίες» κάποιων εξελίξεων, ενώ πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και για το ενδεχόμενο να χρειαστεί να αντεπιτεθείς. Ίσως σήμερα, να βγουν στο φως κόντρες και αντιπαλότητες που θάφτηκαν παλαιότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις μια υπέροχη μέρα με το ταίρι σου, Δίδυμε, αν ρίξεις περισσότερο βάρος στα αισθηματικά σου και δεν ξοδεύεις τόσο πολύ χρόνο σε άλλες ασχολίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις πάρα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, Δίδυμέ μου, που σήμερα δε θα ξέρεις πως να προγραμματιστείς. Φρόντισε πάνω απ’ όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε σημαντική, οικονομική συναλλαγή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Θα δημιουργήσεις σήμερα μια καινούργια κατάσταση, Καρκίνε, με στόχο να επανέλθεις στα φυσιολογικά σου όρια, αλλά και να έχεις ένα κίνητρο για να δράσεις πιο αποτελεσματικά. Για να βγεις από το αδιέξοδο και να διώξεις τις ανασφάλειές σου, χρειάζεται να κάνεις κινήσεις αρκετά πρωτοποριακές ή εκκεντρικές, οι οποίες θα σου φέρουν κι ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Χρειάζεται σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Καρκίνε, ζώντας ρομαντικά αι ερωτικά, αφού η πίεση της καθημερινότητας σ’ έχει ταλαιπωρήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις στην εργασία σου, Καρκίνε. Μην ανακοινώσεις σήμερα σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει. Θα δεχτείς προτάσεις που θα σ’ ενθουσιάσουν. Πρέπει να δεις αν σε συμφέρουν και αν θα βελτιώσουν τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αν καθοδηγήσεις το νου σου προς τη σωστή κατεύθυνση, Λέων, και κοιτάξεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά, θα σου φανούν ανανεωμένα κι ελπιδοφόρα. Υπάρχουν προοπτικές, οι οποίες θα αποκαλυφθούν ξαφνικά και θα σε χαροποιήσουν, οδηγώντας τις επιδιώξεις σου στην εκπλήρωσή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, Λέων, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις σήμερα να μιλήσεις μαζί του, χωρίς να έχεις πάρει τις οριστικές σου αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της εργασίας, Λέων, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Ρίξε πάντως τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου, που σήμερα θα είναι έντονος. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις που θα ενισχύσουν τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φαίνεται, Παρθένε, πως μερικές φιλικές σου σχέσεις παραμένουν προβληματικές, οπότε καλύτερα να εξελιχθείς χωρίς κάποιες από αυτές. Όταν το δύσκολο παρελθόν επανεμφανίζεται, απαιτείται ώριμη σκέψη, καθώς μαζί του αναδύονται κι οι λόγοι που σε πρώτο χρόνο σ’ έφεραν σε δυσχερή θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Παρθένε, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, αλλά μίλα του με ειλικρίνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Κινήσου αργά και σταθερά. Βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις οικονομικές ευκαιρίες, για να είσαι καλά στο μέλλον. Οι χρηματικές συναλλαγές, αλλά κι οι διεκδικήσεις επί παλαιών θεμάτων, σήμερα ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, εμφανίζεται ένας δρόμος προς την περιπέτεια και σε καλεί να επιδιώξεις μεθοδικά τους στόχους σου, αποφεύγοντας κάθε αναποδιά που ίσως εμφανιστεί. Ακόμη κι οι πιο γοητευτικές προοπτικές όμως, απαιτούν την προσεκτική προσέγγιση του μελλοντικού πρωταγωνιστή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με το σύντροφο σου, Ζυγέ, θα είναι πλήρης. Συγκράτησε όμως τον παρορμητισμό σου, ώστε να μην πεις λόγια που μπορεί να τον στενοχωρήσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να συνεργαστείς επιτυχώς, Ζυγέ, αλλά και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Κάποιες προβληματικές καταστάσεις που ίσως είχες με συναδέλφους σου, αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Θέλεις να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και κάνεις τα πάντα για να έχεις περισσότερα έσοδα. Μην προχωρήσεις όμως σε κάποια βιαστική κίνηση πάνω στον πανικό σου, διότι μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η διπλωματική δεινότητα κι η ευφράδεια λόγου, Σκορπιέ, θα βγουν σήμερα από τη φαρέτρα σου. Αξιοποίησε κάθε ικανότητά σου, στοχεύοντας κυρίως σε ασχολίες που σε συναρπάζουν. Μια θετική περίοδος ακολουθεί, οπότε εκμεταλλεύσου κάθε στιγμή της.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να προσέχεις τη συμπεριφορά σου, Σκορπιέ μου, επειδή κάποιες κινήσεις σου ίσως εκνευρίσουν το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, προσπάθησε να δεις μερικά πράγματα πιο ρεαλιστικά και να μην εξιδανικεύεις άτομα και καταστάσεις του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις και βαρύς φόρτος εργασίας, θα σε κάνουν να κουραστείς, αλλά θα φτάσεις στους στόχους σου. Έχεις βάλει ισχυρές οικονομικές βάσεις στο παρελθόν κι έχεις καλές υποδομές. Απόφυγε πάντως σήμερα να κάνεις σημαντικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
H διάθεσή σου σήμερα, Τοξότη, θα είναι πολύ καλή και θα δεις αρκετές καταστάσεις με θετικότητα. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και δε θα σου πάρει πολύ να τελειώσεις πολλές εκκρεμείς υποχρεώσεις, που έχεις από το παρελθόν. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον, τα οποία θα υλοποιήσεις με μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις αρκετά καλά σήμερα με το σύντροφό σου, Τοξότη. Πρέπει μόνο ν’ αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, σήμερα θα γνωρίσεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Η υπευθυνότητα που έχεις, θα δώσει λύσεις με τον καλύτερο τρόπο σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου, θα μείνεις σε στασιμότητα. Θέλεις να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, αλλά αυτή η περίοδος θα φέρει καθυστερήσεις και πολλά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αξιοποίησε, Αιγόκερε, τα χαρίσματα και τις ικανότητες των ανθρώπων στο περιβάλλον σου. Είτε πρόκειται για προτάσεις ή για έμπρακτη ενίσχυση, η αρωγή των δικών σου μπορεί να ενισχύσει καίρια τις επιδιώξεις σου. Παράλληλα, ξεκαθάρισε κάθε σκοτεινό σημείο των εκκρεμοτήτων σου και προχώρα στην εφαρμογή του πλάνου σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, Αιγόκερέ μου, μετά από κάποια πράγματα που θα σου κάνει ο σύντροφός σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προοπτικές που έχεις στον επαγγελματικό σου τομέα, Αιγόκερε, είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να έχεις άνοδο στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μερικές διακυμάνσεις. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε όποια συναλλαγή θέλεις να κάνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Οι φιλοδοξίες που θα έχεις, Υδροχόε, σήμερα θα είναι μεγάλες. Ασχολείσαι με πάρα πολλά πράγματα και θα καλύψεις κάποιες από τις καταστάσεις που μέχρι τώρα σε άγχωναν. Η συμβουλή μου είναι να μην μπλεχτείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις, που μπορεί να σε εκθέσουν στο μέλλον. Προχώρα με το δικό πρόγραμμα και θα δεις, ότι όλα θα είναι μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Υδροχόε μου, σήμερα θα είναι σε στάσιμη κατάσταση, πράγμα που θα σ’ εκνευρίζει. Μπορείς όμως να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, βοηθώντας το σύντροφό σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου, ώστε να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, θα υπάρχει αρκετή ένταση, ενώ ενδέχεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές, που δεν περίμενες. Μπορείς όμως και τα βγάζεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Θα αυξήσεις τα έσοδά σου αυτή την περίοδο, αρκεί να δεις πρώτα ποιες εκκρεμότητες έχεις στον τομέα της εργασίας σου, ώστε ν’ ανταπεξέλθεις στις νέες υποχρεώσεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φρόντισε να βάλεις τα δυνατά σου, Ιχθύ, και όλα θα πάνε καλά στη διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων σου και την πραγματοποίηση των στόχων σου. Καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για να βελτιώσεις τις προβληματικές καταστάσεις. Αυτό το διάστημα είναι ευνοϊκό, οπότε φρόντισε να αρπάξεις οποιαδήποτε ευκαιρία σου παρουσιαστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποιες συζητήσεις σήμερα, θα σε οδηγήσουν σε λογομαχίες, Ιχθύ μου, ενώ θα βλέπεις ότι μερικά πράγματα στη σχέση σου σε καταπιέζουν. Προσπάθησε ν’ αποφύγεις τα παραπάνω, περνώντας αυτή την ημέρα χαλαρά με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, σήμερα θα πας πολύ καλά και θα κάνεις συνεργασίες που τα θετικά τους αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου, που αυτή την περίοδο θα είναι πολλά, και ν’ αποφύγεις τις άσκοπες αγορές.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ