Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/8/2019

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/8/2019

Η Σελήνη σήμερα στο Κριό μας κάνει δυναμικούς, σέξι και φλογερούς! Παράλληλα όμως μας κάνει επικίνδυνα παρορμητικούς, εγωιστές και αρκετά αγενείς! Προσοχή στην συμπεριφορά τους κυρίως οι Παρορμητικοί εκπρόσωποι του Ζωδιακού!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Είσαι δυναμικός, παιχνιδιάρης, έξυπνος και έτοιμος να κατακτήσεις στόχους σήμερα, αγαπητέ Κριέ! Καταφέρνεις δυναμικά, να διεκδικήσεις και να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρα σου! Είσαι σίγουρα περιζήτητος και αυτό θα σε ευχαριστήσει, αφού θα καταφέρεις να εμπλουτίσεις την κοινωνική σου ζωή! Ιδανική μέρα για εξόδους ψυχαγωγίας και νέες ωφέλιμες γνωριμίες! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις σήμερα, είναι η νευρικότητα σου και τα αυθόρμητα ξεσπάσματα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ερωτισμός, πάθος, γοητεία αλλά και υπερευαισθησία σε διακρίνει στα ερωτικά σου! Μην προκαλέσεις κόντρες, γιατί θα χάσεις το δίκιο σου! Μην χαλάς το ερωτικό κλίμα, χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος μην παρασύρεσαι σε εξιδανικεύσεις, ιδίως όσον αφορά νέες γνωριμίες και φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις αυθόρμητα λάθη σε δουλειά και χρήμα! Μην θεωρείς ότι αυτά που έχεις, είναι δεδομένα και επαναπαύεσαι!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, ίσως σήμερα έχεις την επιθυμία να κλειστείς στον εαυτό σου, να απαρνηθείς για λίγο την κοινωνική ζωή και την εξωστρεφή σου φύση και να επικεντρωθείς στον εαυτό σου, τις ψυχικές σου ανάγκες και τα συναισθήματα σου! Επιπλέον η διαίσθηση σου, είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη και ίσως είναι η καλύτερη ημέρα του μήνα, για να προωθήσεις μυστικά κάποια σχέδια σου ή να οργανώσεις νέες τακτικές κατάκτησης τους! Ανάσα ανακούφισης η σημερινή μέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένας παρασκηνιακός ή απαγορευμένος έρωτας μπορεί να σε παρασύρει σήμερα σε παθιασμένες και άκρως συναισθηματικές στιγμές! Αν όμως είσαι δεσμευμένος, μην ρισκάρεις υπερβολικά όμως, αν θες κάτι να κρατηθεί κρυφό, γιατί έρχονται αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, ξεχωρίζεις για την προσπάθεια σου και την δημιουργικότητα σου, αλλά κάνεις λάθη, λόγω ασθενούς μνήμης! Μείνε οπωσδήποτε συγκεντρωμένος λοιπόν! Οικονομικά άρπαξε ευκαιρίες, αφού έχεις εύνοια!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή ημέρα, θα εντείνει την ανάγκη σου για κοινωνικότητα, δραστηριότητες με φίλους και ενδυνάμωση φιλικών και κοινωνικών σχέσεων! Ωστόσο, μην πιέζεις καταστάσεις και φρόντισε να δίνεις αγάπη ανιδιοτελώς και όχι ζητώντας αντάλλαγμα! Προσπάθησε επίσης, να μην παραμελείς οικογένεια και εργασία, για κοινωνικές δραστηριότητες και ψυχαγωγία! Μπορείς να βρεις την απόλυτη ισορροπία σε όλα, όπως κάνεις πάντα άλλωστε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, το σίγουρο είναι ότι με τους κατάλληλους συμμάχους, πετυχαίνεις ένα σημαντικό ερωτικό στόχο! Γι’αυτό να ακούς τις συμβουλές των πραγματικών σου φίλων, όσον αφορά τα ερωτικά σου! Η σημερινή ημέρα, φέρνει επίσης, νέες γνωριμίες και μηνύματα ευχάριστα! Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να αναμένεις ανανέωση ή ενδυνάμωση σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, είσαι μάλλον υπερβολικά ανέμελος και καμιά φορά αδιάφορος για τις υποχρεώσεις σου! Γίνε υπεύθυνος και στα υπερβολικά έξοδα που κάνεις για λόγους ψυχαγωγίας, σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, απρόσμενα και χωρίς σοβαρό λόγο, έχεις ανησυχία, αβεβαιότητα και ανασφάλεια σχετικά με την προσωπική σου ζωή και ιδιαίτερα την επαγγελματική σου άνοδο! Βάλε λοιπόν προτεραιότητα την καταξίωση σου και ότι καταφέρεις σήμερα, θα σου προσφέρει αληθινή και ουσιαστική ικανοποίηση! Μην αγχώνεσαι για τίποτα, απλά να είσαι δυναμικός, έντιμος και ώριμος και θα έχεις επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο ερωτικός τομέας και η σχέση σου, χαρακτηρίζεται από ηρεμία και αρμονία! Αν είσαι ελεύθερος, είναι η ιδανική ημέρα για να δραστηριοποιηθείς και να εντείνεις τις προσπάθειες σου, για βεβαιότητα, γερές βάσεις, σταθερότητα και σιγουριά, αφού η γοητεία σου, θα φέρει αξιόλογες κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, δίνεις όλη σου την ενέργεια, αποδίδεις άψογα και αρπάζεις ευκαιρίες, αγγίζοντας την επιτυχία! Απέφυγε παρεξηγήσεις και θα έχεις αυτό που στοχεύεις! Οικονομικά έρχονται δυσκολίες, εξαιτίας της δικής σου λάθος διαχείρισης!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα φίλε Λέοντα, σε βρίσκει με κέφι και αισιοδοξία! Είσαι γεμάτος ενέργεια, εγρήγορση, έχεις ενέργεια και χαρά! Τύχη και εύνοια απολαμβάνεις σε επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις! Προσοχή χρειάζονται μόνο, οι μεγάλες προσδοκίες και ο παρορμητισμός σου σε πράξεις και αποφάσεις, λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού! Πες ναι στην τόλμη και το θάρρος σήμερα, αλλά όχι στο ρίσκο και τον κίνδυνο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ένα ταξίδι ή μία έξοδος με τον σύντροφο σου, θα σου φέρει μεγάλη χαρά σήμερα και θα περάσετε υπέροχα μαζί! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται ένα ερωτικό μήνυμα ή μία νέα γνωριμία συναρπαστική και σε καθιστά έτοιμο για νέα ξεκινήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, αδυνατείς να λειτουργήσεις σε σωστούς ρυθμούς σήμερα! Η ανάγκη σου για ανεμελιά και ψυχαγωγία, σε καθιστούν επιρρεπή στα λάθη, αλλά και στα έξοδα! Προσγειώσου λοιπόν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, φίλε Παρθένε, είσαι απόλυτα γοητευτικός, ερωτικός, μυστηριώδης και σοβαρός! Καταφέρνεις και ανακαλύπτεις, ακόμα και με έμμεσους τρόπους, τι συμβαίνει κρυφά στο περιβάλλον σου και μαθαίνεις ένα μυστικό που σε ωφελεί και εξυπηρετεί τους σκοπούς σου! Ωστόσο, γενικά, η σημερινή ημέρα είναι περισσότερο εποικοδομητική, παρά πολυάσχολη και κοινωνική! Δεν πειράζει όμως, θα γευτείς τους καρπούς της αργότερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο ερωτικός τομέας θα σε απασχολήσει σήμερα σίγουρα! Μπορείς να απολαύσεις πάθος, καυτές ερωτικές στιγμές και να πραγματοποιήσεις ερωτικές επιθυμίες, αφού τώρα επιτέλους βρίσκεις τον σωστό τρόπο! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε με την πειθώ σου και την γοητεία σου, να φέρεις τα ερωτικά σου δεδομένα εκεί που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, χρησιμοποιείς λάθος τρόπους για την ανέλιξη σου και κινδυνεύεις από αποκαλύψεις! Μία οικονομική λύση, σε βγάζει από το αδιέξοδο.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, θα σου τραβήξουν σήμερα το ενδιαφέρον σου, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και κάποιες συνεργασίες σου, που χρήζουν βελτίωσης! Πες όχι σήμερα σε αναποφασιστικότητα, αναβλητικότητα, αβεβαιότητα, ανησυχία και ανασφάλεια, γιατί θα επεκτείνεις ακόμα περισσότερο, τα προβλήματα που πιθανόν σε απασχολούν! Εγωισμός και ξεσπάσματα, επίσης θα σου βάλουν εμπόδια στα σχέδια σου, γι’αυτό καλό θα ήταν, να τα περιορίσεις άμεσα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές, με τον σύντροφο σου! Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι η ιδανική, για να ζητήσεις συγχώρεση, για τυχόν λάθη! Αν είσαι ελεύθερος, μία μεγάλη ευκαιρία για σταθερή σχέση, μόλις έφτασε! Άρπαξε την!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, είσαι ανικανοποίητος και ίσως νευρικός, γεγονός που σε παρασύρει σε ανούσιες κόντρες, αλλά και λάθη! Βρες άμεσα λύσεις στα οικονομικά σου, γιατί κάποιες εκκρεμότητες, θα σε πιέσουν σήμερα!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ώρα να κοιτάξεις και λίγο τον εαυτό σου, φίλε Σκορπιέ! Επιτέλους ηρεμείς, επικεντρώνεσαι σε σένα και στην βελτίωσή της διάθεσης σου, σήμερα! Καταφέρνεις και αποβάλλεις το άγχος, αλλά και την ανασφάλεια που είχες τελευταία και ανανεώνεσαι μέσα σου, αλλά αυτό φαίνεται και προς τα έξω! Συνειδητοποιείς πως δίνεις αξία σε μικροπροβλήματα και πτοείσαι από αναποδιές που δεν έχουν σοβαρές συνέπειες! Μην επικεντρώνεσαι σε αυτές λοιπόν, χαλώντας την σημερινή ηρεμία και την διάθεση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, οι πολλές οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας και δεν θα μείνει χρόνος για έρωτα! Ωστόσο η ανανεωμένη εμφάνιση σου, φέρνει κατακτήσεις και μάλιστα έναν απρόσμενο θαυμαστή, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον. Αν είσαι δεσμευμένος, η κατάσταση στην σχέση σου, θα είναι στάσιμη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι άξιος θαυμασμού, αφού είσαι απόλυτα αποδοτικός και εργατικός! Πετυχαίνεις αυτό που θες! Μην διστάσεις να ξοδέψεις χρήματα, ειδικά αν σου δοθεί ευκαιρία για ψυχαγωγία!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Μία υπέροχη μέρα η σημερινή, για σένα φίλε Τοξότη! Σε χαρακτηρίζει ομορφιά, γοητεία, λάμψη, δημιουργικότητα και σιγουριά για τον εαυτό σου! Είσαι γενναιόδωρος, έχεις μεγάλη καρδιά, ιδιαίτερα κοινωνικός και ζεστός στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Θες την προσοχή των άλλων και καταφέρνεις να την έχεις! Είσαι έτοιμος για γλέντι, διασκέδαση και ψυχαγωγία, γι’αυτό μην χάσεις την ευκαιρία για έξοδο, που σίγουρα θα έχεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος ετοιμάσου για ερωτική τύχη, κατακτήσεις και θαυμαστές σήμερα, που θα σε ανανεώσουν σημαντικά! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος, σου κάνει μία έκπληξη και σε κακομαθαίνει! Το σίγουρο είναι πως θα περάσεις υπέροχα σήμερα, στον ερωτικό τομέα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ξεχωρίζεις και δέχεσαι εύσημα και επαίνους! Οικονομικά, μην παρασύρεσαι αλόγιστα σε τυχερά παιχνίδια! Μπορεί να έχεις τύχη, αλλά η υπερβολή, δεν έχει ποτέ τα επιθυμητά αποτελέσματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, αρκετή η νευρικότητα και η εσωτερική αναστάτωση, που νιώθεις, ωστόσο καταφέρνεις να εξουδετερώσεις αυτό το συναίσθημα και να διαφυλάξεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, από προβλήματα! Οικογενειακές υποχρεώσεις και θέματα σπιτιού, σε πιέζουν, αλλά ανταπεξέρχεσαι επιτυχώς. Οι συγγενικές σχέσεις ενδυναμώνονται ουσιαστικά, ακόμα και μέσα από προβλήματα και νιώθεις υπέροχα με τους δικούς σου ανθρώπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, στα ερωτικά σου, ασχολείσαι με έναν έρωτα του παρελθόντος, αφού ξαφνικά ξυπνούν αναμνήσεις και νοσταλγία για αυτόν! Ωστόσο, καλό θα ήταν, να μην κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, γιατί μάλλον δεν θα έχεις την ανταπόκριση που θες και περιμένεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μην ξεσπάς τα νεύρα και το άγχος σου στο ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, μπορεί να έχεις αρκετό άγχος και υποχρεώσεις, ωστόσο οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές, ακόμα κι αν κουραστείς! Κάποια έξοδα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, θα σε αποσυντονίσουν σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είναι η ημέρα της χαρμόσυνης είδησης! Μία μέρα γεμάτη τύχη, επικοινωνίες και πάρε-δώσε με γνωστούς και φίλους! Πες ναι, χωρίς δεύτερη σκέψη σε εξόδους, γνωριμίες, ψυχαγωγικές μετακινήσεις, ακόμα και ταξίδια! Ένα ευχάριστο νέο ή μία λύση έρχεται, που έχει να κάνει με αδέρφια! Γενικά σήμερα, είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής, εύστροφος, κοινωνικός, ευγενικός και με αξιοθαύμαστο λέγειν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από το φιλικό περιβάλλον, έρχεται ένα χαρμόσυνο ερωτικό νέο ή μία νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει! Αν είσαι δεσμευμένος, μετά από μία συζήτηση, λύνεται ένα θέμα, που απασχολούσε και τους δυο! Σήμερα, άκου τις συμβουλές των φίλων σου, για τα ερωτικά σου θέματα και δεν θα χάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές οι εξελίξεις στην δουλειά, ιδίως όσον αφορά τις συναδελφικές σου σχέσεις! Ενώ συνήθως είσαι σωστός στην διαχείριση των οικονομικών σου, σήμερα μάλλον το παρακάνεις στα έξοδα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, εδώ και μέρες αναζητάς την ασφάλεια, την ηρεμία και την σιγουριά στην ζωή σου και σήμερα το καταφέρνεις! Ανακτάς αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση και σιγουριά για τον εαυτό σου, όμως το γεγονός αυτό σε παρασύρει σε κτητικότητα και απολυτότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Μπορείς και πρέπει να είσαι διαλλακτικός και κάποιες φορές να υποχωρείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις κόντρες, τσακωμούς και ξεσπάσματα, που ίσως προκύψουν στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά νέες γνωριμίες! Καλό θα ήταν να ακολουθείς τις συμβουλές και την διαίσθηση των φίλων σου, για έναν υποψήφιο σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της δουλειάς, νιώθεις ότι δεν έχεις ούτε ενέργεια, αλλά ούτε και διάθεση να εργασθείς! Πρόσεχε όμως γιατί οι εκκρεμότητες, δεν κλείνουν από μόνες τους! Οικονομικά, υπάρχει στασιμότητα και όχι ιδιαίτερες εξελίξεις, σήμερα!

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ