Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Εύκολα η Τότεναμ

Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα, με τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να βρίσκονται πλέον στη δράση. Με αναμετρήσεις από Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας και Ισπανία θα ασχοληθούμε σήμερα, τις οποίες και θα αναλύσουμε παρακάτω.Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το πάμε στοίχημα.

Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Επιβεβαιώνει τον τίτλο του φαβορί

Πρώτη επιλογή έρχεται από την αναμέτρηση Τότεναμ – Νιουκάστλ, όπου θα κρατήσουμε το Τότεναμ -1(Ευρωπαϊκό) σε απόδοση 1.80. Με ανεβασμένη ψυχολογία έρχεται στο σημερινό παιχνίδι η Τότεναμ που θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει την έδρα της, προκειμένου να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί που τρέχει στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από τη Μάντσεστερ Σίτι, σε ένα παιχνίδι που δυσκολεύτηκε αρκετά, ήταν ωστόσο αποτελεσματική και πήρε ίσως περισσότερα απ’ όσα άξιζε. Παρέμεινε για δεύτερο ματς αήττητη, καθώς στην πρεμιέρα επικράτησε με 3-1 της Άστον Βίλα. Σε κάκιστη κατάσταση η Νιουκάστλ, που έχει ξεκινήσει με τον χειρότερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, αφού ηττήθηκε από Νόριτς (3-1) και Άρσεναλ (0-1). Μεγάλες οι διαφορές ποιότητας των δυο ομάδων, περιμένουμε πως η Τότεναμ θα φτάσει σε μια εύκολη επικράτηση.

Γκολ και θέαμα στο “Camp Nou”

Δεύτερη και τελευταία πρόταση για σήμερα έρχεται από το παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Μπέτις, όπου θα κρατήσουμε το G/G & Over 2.5 σε απόδοση 1.97. Αντίδραση μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Μπιλμπάο αναζητά η Μπαρτσελόνα, που αγωνίσθηκε χωρίς τον Λιονέλ Μέσι και γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 1-0. Έχει και σήμερα να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες, θα λείψει ξανά ο Μέσι, «Είμαστε συνηθισμένοι στο να γλιτώνει καταστάσεις, αλλά πρέπει να τα καταφέρουμε και χωρίς αυτόν. Υπήρχαν και παιχνίδια, όπου τα καταφέραμε χωρίς την παρουσία του», ανέφερε ο Βαλβέρδε. Ξεκίνημα με το αριστερό και για την Μπέτις, που ηττήθηκε με 2-1 από τη Βαγιαδολίδ εκτός έδρας, ψάχνει αντίδραση και θέλει να εκμεταλλευτεί τις απουσίες της Μπαρτσελόνα. Παίζει χωρίς φόβο, είναι το αουτσάιντερ και διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί κόντρα στο φαβορί Μπαρτσελόνα. Θα κρατήσουμε το συνδυαστικό G/G & Over 2.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ