Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ: Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά

Ο δεύτερος κύκλος της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, ετοιμάζει να χαρίσει άφθονο γέλιο…
Οι σεναριογράφοι Γιώργος Κρητικός – Μάκης Πιτταράς ετοιμάζουν νέες και ξεκαρδιστικές ιστορίες για τα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Πέτα τη φριτέζα».

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Πανταζούδης άρχισε τα πρώτα γυρίσματα της σειράς, ενώ ετοίμασε ένα τρέιλερ ολιγόλεπτης διάρκειας που θα προϊδεάζει τους τηλεθεατές για όσα θα δουν!

Η Φάλον (Τζένη Μπότση) και η Θάλεια (Νεφέλη Κουλούρη) δεν θα είναι πλέον κάτοικοι του Φτασμένου – με την πρώτη να επιστρέφει, ίσως, λίγο αργότερα. Ωστόσο, δύο νέες γυναικείες παρουσίες καταφθάνουν και εγκαθίστανται στο χωριό.

Πιο Συγκεκριμένα, η Νάντια Κοντογεώργη και η Ιωάννα Ασημακοπούλου, οι οποίες θα κρατήσουν δύο ρόλους κόντρα σε όσα τις έχουμε δει σε προηγούμενες δουλειές τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, η Νάντια Κοντογεώργη πρόκειται να υποδυθεί τη Λούνα, η οποία είναι απεσταλμένη των νέων ιδιοκτητών της ταβέρνας «Λαγουδέρα», και έρχεται απευθείας από τη Ρωσία.

Εκείνη καλείται να κάνει κουμάντο στη νέα εποχή της ταβέρνας και, όπως θα δούμε , θα επιδράσει πολύ έντονα στη ζωή των ηρώων. Κυρίως δε του Αντρέα (Γιάννης Μπέζος).

Παράλληλα, όμως, στο στόχαστρό της φαίνεται να μπαίνουν και η Ζαμπέλα (Λένα Ουζουνίδου) με τον Αλέκο (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης), οι οποίοι μπορεί να κατάφεραν να πουλήσουν τη «Λαγουδέρα», αλλά έρχονται αντιμέτωποι με συνέπειες που ούτε καν φαντάζονται.

 

Από την άλλη, η Ιωάννα Ασημακοπούλου θα υποδυθεί την ανιψιά της Φάλον (Τζένη Μπότση) στην οποία αναθέτει το καΐκι και το μαγαζί της, προκειμένου να κρυφτεί από τη Ζαμπέλα ώστε να φέρει στον κόσμο το μωρό της, χωρίς κίνδυνο. Η συγκεκριμένη ηρωίδα είναι αυθόρμητη και χειριστική.

Πηγή: zappit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ