Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ: Ο Μεσούτ συλλαμβάνεται για το φόνο του Τσετίν!

Η Χουλιά ετοιμάζεται να πάει στο ρομαντικό δείπνο που της έχει ετοιμάσει ο Μεσούτ, αλλά πρώτα φροντίζει να πει στη Σουμρού ότι σκοπεύει να καταγγείλει τον Μπουρχάν αν συνεχίσει να φέρεται με τον ίδιο τρόπο.

Ο Τζενκ σχεδιάζει να περάσει λίγες ώρες με την Αζρά το βράδυ, αλλά η Σεράπ έχει το δικό της πρόγραμμα που περιλαμβάνει επίσημο δείπνο στην Τζανσού.

 

Ο Τζενκ επισκέπτεται ξανά τον Τάρικ και του λέει ότι σύντομα η απάτη που έχει κάνει ο Αζμί θα αποδειχθεί. Η φιλία των δύο νεαρών μοιάζει πια πολύ μακρινή υπόθεση. Ο Μεσούτ ανάστατος περιγράφει στη Χουλιά τι συνέβηξ στον Τσετίν. Στην αντίδρασή της δε βρίσει την κατανόηση την οποία αναζητούσε. Ποια είναι η κίνηση που σκέφτεται να κάνει εκείνος και ποιος τον σταματά;

Η παγίδα της Σεράπ λειτουργεί και ακόμα μια παρεξήγηση δημιουργείται ανάμεσα στον Τζενκ και την Αζρά για την Τζανσού. Το δείπνο αποδεικνύεται καταστροφικό για την Αζρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιράν: «Παιδικά παιχνίδια» το πυραυλικό πλήγμα στη βάση του Ισφαχάλ – Δεν κατηγορεί το Ισραήλ

Το Ιράν δεν σχεδιάζει αντίποινα εκτός εάν το Ισραήλ εξαπολύσει επίθεση εναντίον της χώρας. Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην...