Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 38 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 38

Το ενδιαφέρον του Αρντά για τη νέα συμμαθήτρια εκνευρίζει την Τζεϊντά, η οποία δεν μπαίνει στον κόπο να το κρύψει.

Η Αζρά αποφασίζει να ανοίξει ξανά την υπόθεση του θανάτου του πατέρα της, ενώ συμφωνεί με τη δικηγόρο να εξετάσουν και το πως χειρίστηκε η Σουμρού τα χρήματα της ασφάλειας του άνδρα της μετά το θάνατό του. Ο Μεσούτ δε χαίρεται καθόλου όταν η Αζρά του γνωστοποιεί τις προθέσεις της.

Η Μελίς ερωτεύεται τον Καντίρ κάθε μέρα και περισσότερο και ούτε περνά από το μυαλό της ο απώτερος σκοπός του. Από την άλλη, η εξαφάνιση της Τζανσού τους έχει αναστατώσει όλους, ενώ η Σουμρού κατηγορεί τον Τζενκ για όσα περνάει η κόρη της. Εκείνος εξαιτίας της πρόσφατης αυτοκτονίας της Ετζέ φοβάται μήπως η Τζανσού κάνει κακό στον εαυτό της εξαιτίας του.

Οι φόβοι του δεν αργούν να επιβεβαιωθούν. Μόνο που δεν ξέρει ότι κάποιος τους καλλιεργεί… Η Τζανσού εκτελεί το ρόλο που της έχει ανατεθεί τέλεια! Ο Τζενκ και η Αζρά βυθίζονται στις τύψεις.

Οι προσπάθειες της Φεριντέ να βρει την κόρη της Χουσνιγιέ επιτέλους αποδίδουν. Η άτυχη κοπέλα κρύβεται για να γλυτώσει από τον βάναυσο σύζυγό της. Θα θελήσει να δει τη μητέρα της;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ (Τα video είναι διαθέσιμα για 1-2 μέρες)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

34 ΕΔΩ

35 ΕΔΩ

36 ΕΔΩ

37 ΕΔΩ

39-40-41 ΕΔΩ

Δείτε τα πάντα για τη νέα σειρά ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Κράτα μου το χέρι fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ