Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ELIF: “Ο Σελίμ σε απατάει” – Κεραυνός για τη Ζεϊνέπ

Κατά τη διάρκεια του καυγά του με τον Κοράι, ο Σελίμ δέχεται ένα ισχυρό χτύπημα και χάνει τις αισθήσεις του. Ο Κοράι τον δένει και όταν ο Σελίμ συνέρχεται γίνεται έξαλλος. Ο Κοράι πιστεύει πως ο Σελίμ και η Πελίν είναι ζευγάρι.

Όταν ο Κοράι φεύγει η Πελίν ζητάει συγνώμη από τον Σελίμ αλλά εκείνος είναι θυμωμένος μαζί της γιατί συνειδητοποιεί πως η Πελίν έλεγε ψέματα χρησιμοποιώντας τον Κοράι.

Όταν ο Κοράι επιστρέφει κρατάει ένα δοχείο με βενζίνη και δίνει δύο επιλογές στην Πελίν. Θα πυροβολήσει τον Σελίμ και θα φύγει μαζί του ή θα τους κάψει εκείνος και τους δύο στο εξοχικό. Η Τουγτσέ είναι πολύ φοβισμένη και η Μελέκ την αγκαλιάζει και της λέει να μην ξανακάνει κάτι τόσο επικίνδυνο. Η Ζεϊνέπ ενημερώνει τον Κενάν πως η Τουγτσέ βρέθηκε. Όταν επιστρέφει σπίτι, η Τουγτσέ εξηγεί σε όλους για ποιο λόγο έκανε ό,τι έκανε και όλοι συγκινούνται.

Η Αρζού πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ για να πάρει τα πράγματά της. Όταν της λέει η Γκόντζα πως η Τουγτσέ εξαφανίστηκε, καλεί αμέσως τον Κενάν. Ο Κενάν της λέει πως είναι δικό της λάθος, που η Τουγτσέ το έσκασε και της ζητάει να μείνει μακριά από τις ζωές τους. Η Αρζού απειλεί να καταδώσει την Ασουμάν αν δεν της δώσει τις πληροφορίες που θέλει. Η Ζεϊνέπ ακόμα δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει με τον Σελίμ και όλοι στο κτήμα έχουν αρχίσει να ανησυχούν.

Η Ζεϊνέπ καλεί τους φίλους του αλλά κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται. Όταν ο Μουράτ ακούει ότι ο Σελίμ έχει εξαφανιστεί, πιστεύει πως ο γαμπρός του είναι με την Πελίν αλλά δεν λέει τίποτα γιατί δεν θέλει να αναστατώσει τη Ζεϊνέπ. Όταν όμως η Ζεϊνέπ πηγαίνει στο δωμάτιο της, ο Μουράτ την ακολουθεί και τελικά της λέει πως είδε τον Σελίμ με την Πελίν και πως τον έπιασε να της λέει και ψέματα για χάρη της Πελίν.

Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Σελίμ την απατάει αλλά δεν μπορεί να καταλάβει γιατί της είπε ψέματα. Στη συνέχεια θυμάται την πρόσφατη παράξενη συμπεριφορά του Σελίμ και πως γύρισε σπίτι χτυπημένος κάποιες φορές.

 

Ο Χαμίτ λέει στην Ιντζί και τη Ράμπια πως η μητέρα του πέθανε όταν ήταν μωρό, ο πατέρας του τον εγκατέλειψε και μετά ζούσε στους δρόμους. Ο Κενάν αποφασίζει να γράψει τον Χαμίτ εσωτερικό σε ένα καλό σχολείο. Ο Βεϊσέλ είναι καλύτερα και μαζί με την Τουλάι πηγαίνουν να δειπνήσουν και είναι πολύ ευτυχισμένοι…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ