Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αυτός είναι ο σύζυγος της Έλενας Ράπτη!

Τους τελευταίους τρεις μήνες η Έλενα Ράπτη κατάφερε να διατηρήσει κρυφό τον γάμο της.

Η βουλευτής της ΝΔ αποφάσισε να κάνει προχθές την αποκάλυψη ότι παντρεύτηκε τον γοητευτικό αγαπημένο της, Κίμωνα.

Το ιερό μυστήριο έγινε στις 18 Μαΐου σε εκκλησία της Θεσσαλονίκης με 10 καλεσμένους και έμεινε κρυφό αφού το ζευγάρι θεώρησε πως δεν έπρεπε να «παίξει» ως είδηση μέσα στις εκλογές, κρατώντας την ιδιωτική ζωή της Έλενας και του Κίμωνα μακριά από την πολιτική και τους φωτογραφικούς φακούς.

Ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά είναι ο γαλανομάτης Κίμωνας Μπάλλας, ο οποίος υπήρξε σωματοφύλακάς της.

Κουμπάροι του ζευγαριού έγιναν δύο στενοί τους φίλοι.

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί.

Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη», έγραψε στη λεζάντα, ενώ αποκάλυψε πως το νυφικό της σχεδίασε η καταξιωμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Celia Kritharioti.

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη @celiakritharioti

Η Έλενα Ράπτη και ο σύντροφός της απόλαυσαν ολιγοήμερες διακοπές στη Χαλκιδική, ενώ σε λίγες μέρες η βουλευτής επιστρέφει στα καθήκοντά της.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, ο Κίμωνας, με καταγωγή από τα Τρίκαλα, είναι ο άνδρας της προσωπικής ασφάλειας της Ράπτη, με τον οποίο είχε κάνει διακοπές στη Μύκονο το 2017.

Ο έρωτάς τους θυμίζει τον κινηματογραφικό έρωτα της Γουίτνεϊ Χιούστον με τον σωματοφύλακά της, Κέβιν Κόστνερ στην ομώνυμη ταινία!

Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Ράπτη, προηγουμένως, διατηρούσε σχέση με τον γνωστό τραγουδιστή, Λούκα Γιώρκα, από το 2014 μέχρι και τις αρχές του 2017.

Βέβαια, ο τραγουδιστής, που τότε εκπροσωπούσε τη χώρα μας στην Eurovision, ισχυριζόταν ότι δεν ήταν μαζί με την βουλευτή, αλλά στήριζε μόνο το φιλανθρωπικό της εγχείρημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ