Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τι Φέρνει η Σύνοδος Ήλιου με Ανάδρομο Ερμή στις 21/7: Μήνυμα από το παρελθόν ελήφθη!

Ο Ήλιος και ο Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο, έρχονται σε όψη Συνόδου, την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 και μπορούμε να αναμένουμε θετικά γεγονότα και ευχάριστες συγκυρίες, κυρίως για άτομα και υποθέσεις του παρελθόντος!

Οι πράξεις και οι δράσεις μας, υποκινούνται από το μυαλό μας και έτσι, καταφέρνουμε να πραγματοποιήσουμε στόχους και επιθυμίες, ιδίως για θέματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα από παλιά!

Στην ερωτική μας ζωή, πολλοί από εμάς, μπορούν να αναμένουν επικοινωνία ή συνάντηση με ένα άτομο του παρελθόντος και έτσι να πετύχουν την επανασύνδεση!

 

Οι πιο ευνοημένοι είναι τα Ζώδια του Νερού και της Γης, του 3ου δεκαημέρου!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Οικογενειακά θέματα διορθώνονται, όπως και υποθέσεις σπιτιού που σε απασχολούν εδώ και καιρό! Επιπλέον, θα έχεις μία μεγάλη ευκαιρία για ερωτική επανασύνδεση!

ΤΑΥΡΟΣ: Ετοιμάσου για μηνύματα, συναντήσεις και επαφές με άτομα του παρελθόντος! Οι γύρω σου σε θαυμάζουν, είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής, απλά θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για κουτσομπολιά!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες τώρα, για ερωτικές επιστροφές! Επιπλέον, ο οικονομικός τομέας μπορεί να βελτιωθεί ακόμα και για παρελθοντικά προβλήματα, με τους σωστούς χειρισμούς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είσαι ενεργητικός, δραστήριος, έξυπνος, πνευματώδης και μπορείς πλέον να πετύχεις πολλές επιθυμίες σου! Ετοιμάσου για ερωτικές επιστροφές, αλλά και επανασυνδέσεις!

ΛΕΩΝ: Απολαμβάνεις συναισθηματική και ψυχολογική ανανέωση και απαλλάσσεσαι επιπλέον, από φοβίες και άγχη! Κρυφές επαφές με άτομα του παρελθόντος, ευνοούνται στο έπακρο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρίσκεις λύσεις, διορθώνεις παλαιά λάθη και έρχεσαι ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου! Επανασυνδέσεις με φίλους αλλά και παλαιούς έρωτες, έχουν εύνοια!

ΖΥΓΟΣ: Δραστηριοποιήσου σε καριέρα και θα μπορέσεις να διορθώσεις παλαιά λάθη, αλλά και να βρεις λύσεις για την βελτίωση της κοινωνικής εικόνας σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κοινωνικότητα και ευχάριστες μετακινήσεις, να αναμένεις και επιπλέον, είσαι ιδιαίτερα τυχερός και ευνοημένος, για επαφές με άτομα του παρελθόντος, ακόμα και πρώην συντρόφους!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σε χαρακτηρίζουν ερωτισμός, σεξουαλικότητα και γοητεία! Βρίσκεις λύσεις για οικονομικές εκκρεμότητες! Μεγάλη πιθανότητα για «κρεβάτι» με πρώην!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχεις την δυνατότητα τώρα, να διορθώσεις παλαιά λάθη και προβλήματα στην σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, άρπαξε την μεγάλη ευκαιρία που έρχεται, για επανασύνδεση!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχεις όρεξη για δουλειά και άριστη αποδοτικότητα, αφού διορθώνεις λάθη του παρελθόντος και επιπλέον, τακτοποιείς εκκρεμότητες της καθημερινότητας!

ΙΧΘΥΣ: Είσαι γεμάτος λάμψη, γοητεία, δημιουργικότητα και κέφι! Οι ερωτικές σου κατακτήσεις, αλλά και οι επιστροφές από το παρελθόν είναι αμέτρητες τώρα!

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ