Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν σήμερα; Αναλυτικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση!

Τα Ζώδια Σήμερα 12 Ιουλίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση…

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Θα έχετε άπειρες ευκαιρίες, για να μπορέσετε να βρεθείτε κοντά στο σύντροφό σας, καθώς και για να ξεκινήσετε υγιείς συναισθηματικές σχέσεις, όσοι από εσάς δεν έχετε σταθερή σχέση.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε μια νέα αρχή ξεπερνώντας τις αμφιβολίες και τις αναστολές σας, γιατί πρέπει επιτέλους να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε προσεκτικοί στα επαγγελματικά και οικονομικά σας σχέδια. Θα υπάρξει έντονα η πιθανότητα του λάθους, καθώς θα συναντήσετε αρκετές καθυστερήσεις που θα σας αποπροσανατολίσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην πιέσετε τα πράγματα και βιάσετε καταστάσεις, γιατί αντί να κερδίσετε χρόνο θα αντιμετωπίσετε και άλλες αναβολές. Οι ανακατατάξεις στα οικονομικά σας θα είναι για λίγο χρονικό διάστημα.

ΛΕΩΝ: Κάντε την αρχή στο αίσιο μέλλον που ονειρευόσασταν και όποια σχέδια είχατε τώρα θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Αρχίστε να προβάλετε τους στόχους, τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας και κερδίστε πόντους στον οικονομικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να μη δώσετε υποσχέσεις μόνο και μόνο για να πείτε κάτι, καθώς τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα γίνουν απαιτητικά, ζητώντας να υλοποιήσετε ότι τάξατε.

ΖΥΓΟΣ: Θα επανέρθουν στην επιφάνεια τα διλήμματα που είχατε για το πώς να προχωρήσετε και ποιο τομέα να βάλετε σε προτεραιότητα, αφού όλα μαζί δε γίνονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να αποβάλετε από πάνω σας όσο το δυνατόν γίνεται τάσεις επιθετικότητας και εριστικότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σας ενδιαφέρει ο οικονομικός σας τομέας να είναι σταθερός για να περνάτε καλά και πρέπει να το συνειδητοποιήσετε για να μην περάσετε δύσκολες ημέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξέρετε καλά πως τα οικονομικά σας είναι από τους πιο περίεργους τομείς της ζωής σας. Ο χρόνος περνάει γρήγορα και πρέπει να είστε έτοιμοι για να ανταποκριθείτε σωστά σε κάθε σημαντική περίσταση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι επιτυχίες στον εργασιακό χώρο, μικρές ή μεγάλες, θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να βγείτε ευχαριστημένοι και κερδισμένοι.

ΙΧΘΥΣ: Κινηθείτε προσεκτικά και όχι νιώθοντας πως ότι κάνετε είναι αγγαρεία. Η μεθοδικότητα στις κινήσεις σας θα σας βοηθήσει να πετύχετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ