Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μάτι: Η σοκαριστική στιγμή που η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ αντίκριζε τους 26 νεκρούς στην Αργυρά Ακτή!

Ένας χρόνος πέρασε από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, η οποία κόστισε τη ζωή σε συνολικά 102 ανθρώπους.

Ο ΣΚΑΪ σε συνεχή ενημέρωση το επόμενο πρωινό, κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Σήμερα” πραγματοποιείται σύνδεση με τη δημοσιογράφο που βρίσκεται εκείνη την ώρα στην Αργυρά Ακτή.

Η ρεπόρτερ, σοκαρισμένη, βλέπει με την άκρη του ματιού της τις σωρούς των 26 ανθρώπων. Η περιγραφή της, είναι ανατριχιαστική:

“Τώρα που έχουμε μια εικόνα είναι πιο δύσκολο να στο περιγράψω, με την άκρη του ματιού μας τι ακριβώς είδαμε. Είναι σοκαριστικό! Είναι συγκλονιστικό! Πάρα πολλοί άνθρωποι μαζί σε ένα σημείο. Προσπάθησαν να πλησιάσουν τη θάλασσα για να σωθούν από τις φλόγες, δεν τα κατάφεραν.

Αυτό που μας είπαν και οι αστυνομικοί είναι πως «όσο δυνατοί και να είμαστε, όσο και αν αντέχουμε, δεν μπορούμε να αντικρίσουμε αυτή την εικόνα». Κι έχουν δίκιο. Σου λέω, με την άκρη του ματιού μας που είδαμε είναι σοκαριστικό, δεν το χωράει ανθρώπινος νους! Είναι συγκλονιστικές οι εικόνες! Είναι κρίμα, άνθρωποι που προσπάθησαν να σωθούν και δεν τα κατάφεραν. Εδώ εκτυλίσσονται σκηνές τραγωδίας με τους συγγενείς οι οποίοι έχουν έρθει για να αναζητήσουν τα παιδιά τους, τις μητέρες τους, τους συγγενείς τους”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ