Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16

Ο Τσετίν, ένας κοινός συνεργάτης του Κεμάλ και του Μεσούτ, επισκέπτεται τον Μεσούτ και του λέει ότι δεν έχει πιστέψει το σενάριο του βραχυκυκλώματος για τη φωτιά που προκάλεσε το θάνατο του Κεμάλ. Ο Μεσούτ ακούει με μεγάλη δυσαρέσκεια ότι ο Τσετίν σκοπεύει να ζητήσει να ανοίξει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης από τον εισαγγελέα.

Ο Ταρίκ καλεί την Αζρά στο εστιατόριο του για να τα πουν. Ο νεαρός κάνει μια προσπάθεια να πλησιάσει λίγο περισσότερο την κοπέλα, χωρίς να ξέρει ότι ο Τζεννκ τους παρακολουθεί. Θα ανταποκριθεί η Αζρά;

 

Ο Μεσούτ και η Χουλιά συναντούν την Αζρά στο εστιατόριο που εργάζεται. Αν και η κοπέλα είναι ψυχρή μαζί τους ανταποκρίνεται στο ενδιαφέρον που δείχνουν για τον Μερτ και χαίρεται που δεν είναι η μόνη που υποψιάζεται ότι η Σουμρού έχει ανάμειξη στην εξαφάνιση του παιδιού.

Ο Αζμί, γνωρίζοντας ότι η Φεριντέ έχει καρκίνο και η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο, σπεύδει να δηλώσει την υποστήριξή του στην Αζρά για τις δύσκολες στιγμές που την περιμένουν στο μέλλον από την οικογένεια Τσελέν. Η κοπέλα σοκάρεται μαθαίνοντας ότι η Φεριντέ είναι τόσο σοβαρά άρρωστη…

Η Φεριντέ μαθαίνει ότι ο Αζμί γνωρίζει το μυστικό της και ζητάει από την Αζρά να μην πει τίποτα στον Τζενκ ή σε κάποιον άλλο.

Η καταγγελία της Αζρά στην αστυνομία για την ύποπτη συμπεριφορά της Σουμρού στην εξαφάνιση του Μερτ οδηγούν στη σύλληψή της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ (Τα video είναι διαθέσιμα για 1-2 μέρες)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

12 ΕΔΩ

13 ΕΔΩ

14 ΕΔΩ

15 ΕΔΩ

Δείτε τα πάντα για τη νέα σειρά ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Κράτα μου το χέρι fans

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ