Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΘΕΟΣ: Η Αϊλίν μαθαίνει ότι ο Εμρέ αγόρασε δαχτυλίδι αρραβώνων!

Ο Τζαν βλέπει τη Σανέμ να φωνάζει στον Ιχσάν, τον νέο ιδιοκτήτη του μπακάλικου, και ζητάει από τον Μετίν να μάθει πληροφορίες για το πως το έχασε η οικογένεια της.

Την επομένη, ο Μετίν ζητάει από τη Σανέμ να φωτογραφηθεί για την καμπάνια διάσωσης ενός ιδρύματος που βοηθά γυναίκες να βρουν δουλειά.

Εκείνη, όταν μαθαίνει ότι φωτογράφος δε θα είναι ο Τζαν, συμφωνεί πιο εύκολα.

 

Ο Τζαν μπροστά σε όλους υπερασπίζεται τη Σανέμ από την κακή συμπεριφορά της Ντερέν. H Αϊλίν ενημερώνει τον Εμρέ ότι η εταιρεία της έχει περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού κι εκείνος τρέχει να μιλήσει με τον Τζαν για να ανιχνεύσει και τις δικές του διαθέσεις. Αμέσως μετά δίνει τα συγχαρητήρια του στη Σανέμ για την ιδέα του ποντικιού.

Η Αϊλίν πηγαίνει να νοικιάσει ένα κόσμημα για να κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση στη δεξίωση και από τον κοσμηματοπώλη μαθαίνει ότι ο Εμρέ αγόρασε ένα πανάκριβο δαχτυλίδι αρραβώνων, το σχέδιο του οποίου την αφήνει να φωτογραφίσει.

Ο Μετίν πηγαίνει την Σενέμ στο χώρο της φωτογράφισης και η κοπέλα ξαφνιάζεται όταν βλέπει ότι φωτογράφος είναι ο Τζαν. Και για τον Τζαν όμως η έκπληξη δεν είναι μικρότερη, ενώ δεν αργεί να καταλάβει ότι αυτό ήταν ένα σχέδιο του Μετίν.

Ο Μουζαφέρ με την Αϊχάν αποφασίζουν να ανοίξουν επιχείρηση σε ένα από τα καταστήματα που έχει η οικογένεια του. Η Αϊσούν τους βλέπει και είναι ξεκάθαρο ότι δεν της αρέσει καθόλου η ιδέα. Ή μάλλον δεν της αρέσει η αρχική ιδέα…

Η Αϊλίν υποδέχεται τον Εμρέ που φθάνει στο σπίτι της με ένα μπουκέτο λουλούδια. Ωστόσο, εκείνη περίμενε το δαχτυλίδι…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127 Η συμφιλίωση της Αριάδνης με τη Βασιλική κάνει...