Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ELIF – Εξελίξεις: Η Αρζού εκτός ελέγχου! Αυτοτραματίζεται

Δραματικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της Τούρκικης σειράς ELIF

Ο Ερκούτ μεταφέρει την Αρζού σε ένα από τα σπίτια του Νετζντέτ. Η Μελέκ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και η Αλιγιέ, η Τουλάι, ο Σελίμ, η Ζεϊνέπ και ο Μουράτ πηγαίνουν στο νοσοκομείο να βρεθούν κοντά της. Γίνονται έξαλλοι από θυμό όταν μαθαίνουν πως έγινε το ατύχημα. Η επέμβαση είναι δύσκολη και πολύωρη και μετά η Μελέκ μεταφέρεται στην εντατική. Η Φεριντέ ενημερώνεται από τον Μουράτ και πηγαίνει και αυτή στο νοσοκομείο.

 

Η αστυνομία πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ να του πάρουν κατάθεση. Εκείνος τους λέει πως η Αρζού δεν είναι σπίτι και πως ο Κενάν με τη Μελέκ εισέβαλλαν στο σπίτι του και πως δεν γνωρίζει πως έπεσε η Μελέκ

Η Ελίφ και ο Χαμίτ βρίσκουν το σπίτι της Μελέκ και τη βλέπουν να ποτίζει τα λουλούδια. Ενώ ετοιμάζονται να την πλησιάσουν, βλέπουν να έρχεται η Αρζού. Η Ελίφ κρύβεται μόλις τη βλέπει καθώς θυμάται τι της έχει κάνει και επιστρέφει στο σπίτι της Ράμπια γιατί φοβάται πως η Αρζού ίσως κάνει κακό στη Μελέκ. Η Αρζού λέει στη Μελέκ πως χρησιμοποιεί την Ελίφ για να τα ξαναβρεί με τον Κενάν και πως εκείνη δεν θα το επιτρέψει αυτό να συμβεί. Καθώς επιτίθεται στη Μελέκ, ο Ερκούτ έρχεται και απομακρύνει την Αρζού. Η Αρζού θυμώνει με τον Ερκούτ και εκείνος της λέει πως η αστυνομία την ψάχνει παντού και ο Νετζντέτ τον διέταξε να την προστατέψει…

Ο Νετζντέτ μαθαίνει από τους άντρες του πως η Αρζού το έσκασε και καλεί τον Ερκούτ. Εκείνος του λέει πως τη βρήκε και την φέρνει πίσω. Ο Νετζντέτ ανακουφίζεται. Όταν η Αρζού επιστρέφει σπίτι γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει πως η Αρζού πήγε στο σπίτι της Μελέκ. Τότε έρχεται η αστυνομία και ο Ερκούτ κρύβει την Αρζού στην αποθήκη και της λέει να μείνει εκεί. Η Αρζού είναι έξαλλη αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί δεν θέλει να πάει φυλακή. Ο Κενάν πηγαίνει στην αστυνομία και ρωτάει αν υπήρξε κάποια εξέλιξη σχετικά με την αναζήτηση της Αρζού.

Στη συνέχεια τηλεφωνεί στη Μελέκ αλλά εκείνη δεν του λέει τίποτα για τις απειλές της Αρζού. Η Φεριντέ πιστεύει πως η Μελέκ κάνει λάθος, που δεν μίλησε στον Κενάν για την Αρζού. Η Μελέκ όμως ενδιαφέρεται μόνο για την Ελίφ. Η Φεριντέ όμως τηλεφωνεί στον Κενάν και του λέει το περιστατικό με την Αρζού. Ο Κενάν πηγαίνει αμέσως να δει τη Μελέκ και είναι θυμωμένος μαζί της.

Η Αρζού είναι εκνευρισμένη επειδή δεν μπορεί να βγει έξω. Από τα νεύρα της πετάει τον δίσκο με το φαγητό, που της φέρνει ο Ερκούτ και κόβει τον καρπό της με ένα σπασμένο γυαλί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ