Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τι Φέρνει η Σύνοδος Ερμή με Άρη στις 18/6: Προβλέψεις Ζωδίων

Στις 18/6, ο Ερμής έρχεται σε Σύνοδο με τον Άρη στον Καρκίνο, κάνοντας πραγματικότητα, αυτά που σκεφτόμαστε! Δες πως σε επηρεάζει…

Ο Ερμής και ο Άρης στον Καρκίνο, συναντιούνται την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019, σχηματίζοντας Σύνοδο!

Μία δυναμική όψη, που μας δίνει ευστροφία, θέληση, διανοητικότητα, ενέργεια, αποτελεσματικότητα, ορμητικότητα, αποφασιστικότητα και δύναμη!

Θα μπορέσουμε με τους παραπάνω τρόπους να δράσουμε, ώστε να εκπληρώσουμε σημαντικούς στόχους και επιθυμίες!

 

Ευνοούνται κυρίως τα ζώδια του Νερού και της Γης, του 3ου δεκαημέρου!

Προσοχή όμως! Αν ανήκουμε σε Παρορμητικό Ζώδιο του 3ου δεκαημέρου, αποφεύγουμε επιπόλαια λόγια και λεκτική που θα γυρίσουν κατά μας, δημιουργώντας εντάσεις από το πουθενά!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Προσπάθησε, δρώντας αποφασιστικά, να κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, όπως επίσης και σε υποθέσεις του παρελθόντος σου, αρκεί να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, την επιθετικότητα και τον αυθορμητισμό σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι πιο δραστήριος κοινωνικά και επικοινωνιακά και έτσι μπορείς να κερδίσεις πολλά μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο. Πρόσεξε μόνο την οδήγηση και γενικά σε όλες τις μετακινήσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Δραστηριοποιήσου για να βελτιώσεις τις σταθερές σου σχέσεις και την οικονομική σου κατάσταση. Πρόσεξε μόνο στην τάση σου για σπατάλες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι δυναμικός, αποφασιστικός, έξυπνος και πραγματικά ικανός να καταφέρεις να κάνεις πράξη ό,τι κι αν σκέφτεσαι. Συγκράτησε όμως τα νεύρα σου και την παρορμητικότητα σου, ώστε να μην υπάρξουν λεκτικές διαμάχες!

ΛΕΩΝ
Κάνεις την ενδοσκόπηση σου και παρατηρείς μία εσωτερική συναισθηματική σύγχυση και άγχος. Υπάρχει πιθανότητα για ερωτική παρασκηνιακή ιστορία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαι ιδιαίτερα δραστήριος και δυναμικός στις φιλικές σου σχέσεις και κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι ή λες! Όμως, πρέπει να προσέξεις να μην μιλάς επιθετικά σε φίλους σου, απλά και μόνο για λόγους προκλητικότητας.

ΖΥΓΟΣ
Αισθάνεσαι δυνατός και απόλυτα ικανός σήμερα να καταφέρεις επιτέλους, να λάβεις την επαγγελματική αναγνώριση που επιθυμείς. Προσοχή όμως! Βιαστικές κινήσεις και επιθετικότητα, να ξέρεις ότι θα φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κοινωνικότητα σου τώρα φαίνεται στην πράξη, όπως και το κέφι σου! Κάνεις πραγματικότητα τα σχέδια σου και λαμβάνεις ευχάριστα μηνύματα! Μην είσαι μόνο υπεραισιόδοξος και πρόσεχε σε ταξίδια και μετακινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δραστηριοποιείσαι για να κερδίσεις χρήματα, ανανεώνεις ερωτικές σχέσεις και βελτιώνεις απόλυτα την σεξουαλική σου ζωή! Προσοχή μόνο στην τάση σου για αλόγιστα έξοδα και ζήλια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσπάθησε να αποφύγεις τσακωμούς και εντάσεις με συνεργάτες και σύντροφο συγκρατώντας τα νεύρα σου και θα δεις πως θα μπορέσεις να πετύχεις στόχους και σκοπούς σε όλες τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά στον εργασιακό σου χώρο και αν το θελήσεις πραγματικά, θα καταπλήξεις με τις αποδόσεις σου. Προσπάθησε μόνο να αποφύγεις βιαστικές και παρορμητικές κινήσεις!

ΙΧΘΥΣ
Δραστηριοποιείσαι αποτελεσματικά για να κατακτήσεις κάθε σου ερωτικό στόχο, είσαι δημιουργικός, έχεις έντονη ερωτική διάθεση αλλά και ευκαιρίες για διασκέδαση. Αν προσέξεις επιπόλαιες συμπεριφορές, θα χορτάσεις κατακτήσεις και θαυμαστές!

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ